Contact opnemen
  • Investeringsvrij
  • Totaalinstallaties
  • 24/7 bereikbaarheid

 

publi-Aug-26-2022-06-36-38-35-AM

Kies voor de exploitatie van een Ecotap-laadpaal

Je doet bij ons geen investering, maakt geen kosten en hoeft bij ons niets zelf te regelen omtrent het laadstation voor je auto. Wij installeren de gewenste laadpaal of duolader van Ecotap op je bedrijfsparkeerplaats, verzorgen de energievoorziening en het onderhoud. Daarbij is ons team 24/7 bereikbaar voor de bestuurders van elektrische auto’s. Een laadpaal van Ecotap is bovendien beschikbaar in diverse uitvoeringen, zoals:

  1. De Ecotap Duo: deze duolader is verkrijgbaar als wandmodel of laadpaal. Deze is uitstekend te plaatsen op openbare parkeerterreinen, vanwege zijn vandalismebestendige uitvoering.
  2. De Ecotap DC60: de output van deze laadpaal is 60 kilowatt, is zeer krachtig en geschikt voor veeleisende klanten.
  3. De Ecotap DC30: deze krachtige snellader is zeer geschikt voor bedrijven die snel willen laden, zonder dat daar een zware aansluiting voor nodig is.

Laat de laadpaal personaliseren

Wanneer je kiest voor een duolader van Ecotap, leveren we deze standaard met ons logo. Wil je echter dat de lader helemaal past bij jouw bedrijfsparkeerplaats? Dan is het mogelijk om deze te laten uitvoeren met de opdruk van je bedrijfslogo. Vraag naar meer informatie door te bellen met een van onze specialisten in Roosendaal via +31 (0)85 105 47 50 of door te e-mailen naar info@orangecharging.com.

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

header

We horen graag van je!

+31 (0)85 105 47 50 info@orangecharging.com Ma t/m vr 8.00-17.00 uur
Contact opnemen