CP Zandvoort-19 gecomprimeerd goed
  • Home
  • Ecotap laadpaal

Een laadpaal van Ecotap

We arrange, We connect, We operate

Ecotap is hét merk wanneer je ervoor kiest om een laadpaal te laten installeren op de parkeerplaats bij je bedrijfspand. Je kunt kiezen voor een lader voor een enkele auto, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een duolader van Ecotap. Wanneer je een aantal medewerkers, klanten of relaties hebt die in het bezit zijn van een elektrische auto, is het belangrijk om een keuze te maken waar je nog jarenlang van profiteert. Een duolader of meerdere laders van Ecotap is dan misschien de meest logische keuze. Bij Orange Charging adviseren we je graag en bieden we je mooie exploitatiemogelijkheden aan.

Exploitatie
Hoogste kwaliteit laders
24/7 bereikbaarheid
IMG_0912 gecomprimeerd goed

Kies voor de exploitatie van een Ecotap-laadpaal

Je doet bij ons geen investering, maakt geen kosten en hoeft bij ons niets zelf te regelen omtrent het laadstation voor je auto. Wij installeren de gewenste laadpaal of duolader van Ecotap op je bedrijfsparkeerplaats, verzorgen de energievoorziening en het onderhoud. Daarbij is ons team 24/7 bereikbaar voor de bestuurders van elektrische auto’s. Een laadpaal van Ecotap is bovendien beschikbaar in diverse uitvoeringen, zoals:

  1. De Ecotap Duo: deze duolader is verkrijgbaar als wandmodel of laadpaal. Deze is uitstekend te plaatsen op openbare parkeerterreinen, vanwege zijn vandalismebestendige uitvoering.

  2. De Ecotap DC60: de output van deze laadpaal is 60 kilowatt, is zeer krachtig en geschikt voor veeleisende klanten.

  3. De Ecotap DC30: deze krachtige snellader is zeer geschikt voor bedrijven die snel willen laden, zonder dat daar een zware aansluiting voor nodig is.

Laat de laadpaal personaliseren

Wanneer je kiest voor een duolader van Ecotap, leveren we deze standaard met ons logo.

Wil je echter dat de lader helemaal past bij jouw bedrijfsparkeerplaats? Dan is het mogelijk om deze te laten uitvoeren met de opdruk van je bedrijfslogo.

Vraag naar meer informatie door te bellen met een van onze specialisten in Roosendaal via +31 (0)85 105 47 50 of door te e-mailen naar info@orangecharging.com.

Onze sectoren en expertises.

In andere sectoren zijn we ook actief om de aanvraag van laadpalen soepel en efficiënt te laten verlopen.

We plaatsen zakelijke kosteloze laadpalen in de volgende segmenten:

Didi 't Hart Project manager | Orange Charging B.V.

Wil je met Didi 't Hart in contact komen om mogelijkheden te bespreken? U kunt altijd vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen of informatie opvragen.

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

Van Nelle Fabriek-13

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur