Parkeergarage s Hertogenbosch -16 gecomprimeerd

VvE

Passende oplossingen voor Vereniging van Eigenaren.

De aanleg van toekomstige laadinfrastructuur vraagt hoge investeringen en er is kennis voor nodig. Dit zijn over het algemeen grote uitdagingen van VvE’s. Orange Charging biedt graag kennis, advies en oplossingen aan. Wij geloven in een toekomst met vele geëlektrificeerde voertuigen en investeren in een netwerk van laadvoorzieningen. De volledige investering en risico’s zijn geheel voor ons. Deze unieke financiële- en technische oplossing maken we passend aan de wens van de klant.

Geïnteresseerd in VvE laadpalen?

Vraag de informatiesheet aan!

Wil je alle informatie over VvE laadpalen ook in je mail ontvangen? Laat hieronder je gegevens achter en ontvang binnen een aantal minuten de informatiesheet in je inbox.

Gratis laadvoorzieningen
Veilig laden
Kosteloze installatie
Expert in wetgeving

Transparantie en veiligheid.

Onze werkwijze is transparant en open. We leveren maatwerk wat passend is bij de Verening van Eigenaren, VvE. Ons team van specialisten staat klaar om een advies te geven over de locatie van de laders, aanleg van de infrastructuur en brandveiligheid. Met name brandveiligheid is een veel besproken onderwerp waar we veel aandacht aan besteden tijdens de schouw op de laadlocatie.

Benieuwd naar onze projecten? Bekijk dan onze realisaties.

Brandveiligheid en onze werkwijze.

Niets is belangrijker dan een veilige leefomgeving. Als je elektrisch gaat rijden, moet het veiligheidsgevoel blijven. Er is al veel over gesproken, door verschillende instanties. Wij staan voor veiligheid, dit vinden wij enorm belangrijk. 

Daarom kiezen wij voor de laders van Ecotap en Autel, die er alles aan doen om deze brandveiligheid te waarborgen namelijk:

  • Bij een brand in een laadpaal zal de interne temperatuurmeting d.m.v. sensoren direct alles afschakelen, ook de aardlekschakelaars zullen worden geactiveerd en uiteindelijk de interne hoofdzekeringen.
  • De stalen behuizing van onze laadpalen draagt bij aan de veiligheid van een buiten/binnen brand door de waterbestendigheid zo lang mogelijk te behouden zodat de laadzuil gewoon gekoeld kan worden met blusmiddelen.   
  • De aangesloten voertuigen worden ten allen tijden ontkoppeld en vrij van spanning gemaakt als er rondom of intern een temperatuur ontstaat die hoger is dan 70 graden.
  • Mocht de bekabeling intern smelten, dan zal deze tegen de stalen behuizing sluiting maken en zorgdragen dat de zekeringen zullen reageren.
  • Doordat de laadzuil volledig uit staal vervaardigd is zullen bij een aanrijding de elektrische voorzieningen tot het laatst beschermd blijven.
  • De koppeling met de bestaande alarmsystemen is mogelijk.

 

Graag lichten we een document uit waarin de brandveiligheid besproken wordt en/of onderzocht is.

 

Ken je deze maatregelen al? Subsidiemaatregelen voor advies voor borging brandveiligheid en wet- en regelgeving.

  • De Subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH) biedt ook de mogelijkheid om subsidie te verkrijgen voor de advieskosten voor het aanleggen van 1 of meer oplaadpunten. Deze subsidie is speciaal bestemd voor Verenigingen van Eigenaren (VvE's), woonverenigingen en wooncoöperaties met een eigen parkeergelegenheid.
  • Met deze subsidieregeling komt u in aanmerking voor 75% van de kosten van advisering voor het aanleggen van 1 of meer oplaadpunten. Hier zit een maximum aan van € 1.500.
  • De subsidieregeling opent op 24 januari 2022. Vanaf dat moment kan subsidie worden aangevraagd voor adviezen die na 5 oktober 2021 zijn opgesteld.
  • Voor de verdere details hiervan verwijzen wij je graag naar de volgende Rijksdienst link: Subsidie Oplaadpuntenadvies SEEH VvE | RVO.nl | Rijksdienst


Nog onduidelijkheden op het gebied van brandveiligheid?

Wij brengen je graag in contact met een van onze specialisten waarmee wij samenwerken.

Neem contact op!

Neem gerust contact ons op over de mogelijkheden. Wij brengen de mogelijkheden op uw locatie graag in kaart en adviseren u met de best mogelijke laadoplossing.

Peter Polet Sales Executive | VvE Specialist

Heb je (technische) vragen of liever een locatie bezoek? Een adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. We beantwoorden graag al je vragen.

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

jasperrondklein

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur