mkb_foto-7-2 gecomprimeerd

Historie

Meer dan 100 jaar ervaring

Orange Charging is onderdeel van familiebedrijf Sakko Groep. Een leverancier van brandstoffen met meer dan 100 jaar historie. In 2019 is besloten om een gedeelte van het netwerk met tankstations te verkopen. Op deze manier zijn de middelen vrijgemaakt om verder te verduurzamen en nog intensiever te gaan richten op elektrisch laden.

Orange Charging rolt een netwerk uit van laadvoorzieningen. Dit betreft reguliere laders en snelladers in de openbare ruimte, maar ook bijvoorbeeld bij kantoren, parkeergarages, logistiek dienstverleners, zorginstellingen, vakantieparken en hotels. Ons doel is om in 2026 een eigen netwerk met ten minste 6.000 laadpalen te exploiteren in Nederland en België.

Met een focus op een snelle en goed doordachte uitrol van het laadnetwerk in diverse landen verwacht Orange Charging een belangrijke rol te kunnen spelen in het terugdringen van de CO2-uitstoot. Na een grote diversiteit aan succesvolle exploitatieprojecten heeft Orange Charging zich gespecialiseerd als allround leverancier van laadoplossingen.

 
orange-charging-timeline

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

jasper blauwe colbert

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur