Contact opnemen

Orange Charging is dé partner voor laadoplossingen in diverse sectoren. Van een enkele laadpaal in Amersfoort tot grote laadpleinen en snel laadlocaties. Van inventarisatie tot installatie en beheer. Onze klanten kunnen op ons rekenen! Wij investeren graag in locaties met voldoende laadpotentie. De markt voor elektrische voertuigen zal de komende jaren enorm groeien. Wij zien kansen om een netwerk met eigen laders te exploiteren, ook in Amersfoort!

Onze laders staan bij vakantieparken, golfbanen, maar we exploiteren ook snellaadstations bij afritten van snelwegen of in drukke binnenstedelijke gebieden. We zijn nog in afwachting van de netbeheerder, maar binnenkort wordt er ook een 180kW snellader geplaatst in Amersfoort. Heb jij ook een locatie waar je graag laadoplossingen ziet verschijnen, maar heb je nog geen geschikte leverancier gevonden of wil je de investering niet zelf dragen? Neem dan contact met ons op.

Eigen exploitatie laadpaal in Amersfoort

We exploiteren een netwerk met laadvoorzieningen in de openbare ruimte en op semipublieke locaties, die openbaar toegankelijk zijn. We hebben hiervoor overeenkomsten gesloten met diverse overheden en bedrijven. Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van een laadpaal via Orange Charging:

 

  • Vandalismebestendig
  • Maatwerkoplossingen
  • Strak design
  • Geen eigen investering noodzakelijk door exploitatiemodel

 

De laadpalen in Amersfoort zijn voor iedereen toegankelijk met een elektrische auto. Samen met de Gemeente maken we Amersfoort een stukje groener.

leyhoevelaadpalensnellader

De diensten van Orange Charging

Bekijk onze oplossingen voor elektrisch laden

Door de keuze tussen een eigen investering of exploitatie van laadpalen, is er altijd passend aanbod.

Laadpaal zonder investering

Orange Charging biedt passende laadvoorzieningen aan in d...

Verkoop en installatie

We bieden een breed assortiment van kwalitatief zeer hoog...

Onderhoud en beheer

De laadpalen die wij plaatsen worden voorzien van een uni...

Elektrisch laden? Wij maken het makkelijk

Het terugdringen van de CO2-uitstoot is erg belangrijk. Om de toekomst van de aarde te garanderen kan iedereen een bijdrage leveren, maar dit is niet altijd makkelijk. Orange Charging brengt daar verandering in.

Kwalitatieve, unieke producten

Bij het aanschaffen van een laadpaal krijg je een duidelijk advies voor een laadoplossing. Onze laadpaal in Amersfoort krijgt een uniek design, wordt door ons geplaatst en onderhouden. Wij maken het makkelijk.

Op zoek naar meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

publi

We horen graag van je!

+31 (0)85 105 47 50 info@orangecharging.com Ma t/m vr 8.00-17.00 uur
Contact opnemen