Contact opnemen
  • Investeringsvrij
  • Totaalinstallaties
  • 24/7 bereikbaarheid

 

publi-Aug-26-2022-06-36-38-35-AM

Een laadpaal exploiteren: hoe dat in werking wordt gezet

Wanneer je een laadpunt voor een elektrische auto wilt exploiteren via ons bedrijf, hoef je dus zelf weinig te doen en kost het je in bijna alle gevallen helemaal niets. We zeggen ‘bijna’, omdat het belangrijk is dat er een minimaal laadvolume wordt gehaald. Mocht hier twijfel over zijn, maken we duidelijke afspraken over een jaarlijkse vergoeding aan ons bedrijf in Roosendaal. In de meeste gevallen vertrouwen we gelukkig op de snellaadlocatie en zal dit niet nodig zijn.

Ook voor onderhoud en beheer

Wanneer je via ons bedrijf een laadpunt voor de elektrische auto gaat exploiteren, gaat dit om laadpalen van het merk Ecotap. Dit merk biedt je topkwaliteit en snelle laadtijden. Bovendien profiteer je van onderhoud wanneer dat nodig is. Iedere laadpaal die je kunt exploiteren, krijgt een uniek identificatienummer en een 24/7 bereikbaar telefoonnummer. Zo kunnen EV-rijders bij eventuele problemen direct geholpen worden.

cpzandvoort-13-min

Ontdek de vele mogelijkheden

Wil je een laadpunt voor de elektrische auto gaan exploiteren op je bedrijfsparkeerplaats? Dan helpen wij je verder met onze slimme laadoplossingen. Vraag naar de mogelijkheden door ons te bellen via +31 (0)85 105 47 50 of een e-mail te sturen naar info@orangecharging.com.

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

header

We horen graag van je!

+31 (0)85 105 47 50 info@orangecharging.com Ma t/m vr 8.00-17.00 uur
Contact opnemen