laadpaal-gemeente
  • Home
  • Laadpaal kopen

Laadpaal kopen

Orange Charging dé specialist op het gebied van laadvoorzieningen.

Elektrisch rijden wordt steeds populairder in Nederland. Een goed en duurzaam alternatief voor diesel en benzine. Orange Charging heeft zich in deze markt ontwikkeld als specialist op het gebied van laadvoorzieningen, passend bij jouw wensen. Van reguliere laadpalen voor bedrijven tot snelladers voor personenvoertuigen en zwaar transport. Daarnaast worden de laders door ons geplaatst en onderhouden. Wij maken het makkelijk.

Meld je aan bij Orange Charging

En werk kostenvrij of met je eigen laadoplossing mee aan de verduurzaming van jouw stad.

Onze laadpalen van Ecotap

Ben je al bekend met de laders van Ecotap? Ecotap is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Boxtel. En één van de marktleiders op het gebied van laadvoorzieningen. Omdat Ecotap sinds 2011 actief is met het produceren van laadpalen, is er inmiddels veel ervaringen en zijn er specialisten die op elke vraag een antwoord kunnen geven. Mede daarom hebben wij gekozen voor de laders van Ecotap.

De laders zijn van staal en alle onderdelen zijn van hoge kwaliteit. Lees hier alle specificaties van de laders.

Wist je dat de laders thermisch beveiligd zijn en uitgeschakeld worden als de temperatuur hoger dan 67 graden wordt?

Onze laadpalen van Autel

En wat dacht je van de snelladers van Autel?

Autel is opgericht in 2004 en richt zich op de ontwikkeling en verkoop van diagnostische oplossingen voor de auto-industrie. In 2021 is Autel begonnen met de ontwikkeling van laadoplossingen met als doel de duurzame ontwikkeling te verbeteren. Inmiddels is er een indrukwekkend productenaanbod beschikbaar. De producten en oplossingen van Autel bestrijken meer dan 70 landen. Voor de Benelux regio is Orange Charging aangesteld als distributeur.

Lees hier alle specificaties van de laders.

Onze laadpalen van Kempower

Wij ontwerpen en produceren betrouwbare en gebruiksvriendelijke DC snellaadoplossingen voor elektrische voertuigen. Onze visie is om 's werelds meest gewilde EV-laadoplossingen te creëren voor iedereen, overal. Onze productontwikkeling en productie zijn gevestigd in Finland, waarbij we het merendeel van onze materialen en componenten lokaal betrekken. We richten ons op alle gebieden van e-mobiliteit, van elektrische auto's, vrachtwagens en bussen tot machines en maritiem. Ons modulaire en schaalbare laadsysteem en onze software zijn ontworpen door EV-rijders voor EV-rijders, wat de beste gebruikerservaring biedt aan onze klanten over de hele wereld. Kempower is genoteerd aan de Nasdaq First North Growth Market Finland  www.kempower.com

Lees hier alle specificaties van de laders.
Aankopen van een laadpaal

Bij de aanschaf van een laadpaal komt, net als bij de aanschaf van een elektrische auto, veel kijken. Er zijn vaak veel verschillende technische opties en de beste oplossing is niet altijd vanzelfsprekend. Daarom is het fijn om hier met een ervaringsdeskundige naar te kijken en de juiste lader bij de juiste situatie te vinden. Wij maken het simpel! Onze ervaren expert staan voor je klaar bij het plaatsen van de lader. Ze nemen je meterkast onder de loep en bepalen samen met jou de beste locatie.

Is al deze materie nieuw en wil je graag eens in gesprek over de juiste laadoplossing? Wij staan voor je klaar om uitleg te geven. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Unieke lader

Wil je echt een unieke lader die past bij jouw bedrijf? Dat kan ook! Wij kunnen ook zorgen voor een gepersonaliseerde lader, die pas bij de huisstijl van jouw bedrijf. 

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

jasper blauwe colbert

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur