laadpaal-gemeente
  • Home
  • Laadpaal kopen

Laadpaal kopen

Orange Charging dé specialist op het gebied van laadvoorzieningen.

Elektrisch rijden wordt steeds populairder in Nederland. Een goed en duurzaam alternatief voor diesel en benzine. Orange Charging heeft zich in deze markt ontwikkeld als specialist op het gebied van laadvoorzieningen, passend bij jouw wensen. Van reguliere laadpalen voor bedrijven tot snelladers voor personenvoertuigen en zwaar transport. Daarnaast worden de laders door ons geplaatst en onderhouden. Wij maken het makkelijk.

Meld je aan bij Orange Charging

En werk kostenvrij of met je eigen laadoplossing mee aan de verduurzaming van jouw stad.

Onze laadpalen van Ecotap

Ben je al bekend met de laders van Ecotap? Ecotap is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Boxtel. En één van de marktleiders op het gebied van laadvoorzieningen. Omdat Ecotap sinds 2011 actief is met het produceren van laadpalen, is er inmiddels veel ervaringen en zijn er specialisten die op elke vraag een antwoord kunnen geven. Mede daarom hebben wij gekozen voor de laders van Ecotap.

De laders zijn van staal en alle onderdelen zijn van hoge kwaliteit. Lees hier alle specificaties van de laders.

Wist je dat de laders thermisch beveiligd zijn en uitgeschakeld worden als de temperatuur hoger dan 67 graden wordt?

Aankopen van een laadpaal

Bij de aanschaf van een laadpaal komt, net als bij de aanschaf van een elektrische auto, veel kijken. Er zijn vaak veel verschillende technische opties en de beste oplossing is niet altijd vanzelfsprekend. Daarom is het fijn om hier met een ervaringsdeskundige naar te kijken en de juiste lader bij de juiste situatie te vinden. Onze ervaren expert staan voor je klaar bij het plaatsten van de lader. Ze nemen je meterkast onder de loep en bepalen samen met jou de beste locatie.

Is al deze materie nieuw en wil je graag eens in gesprek over de juiste laadoplossing? Wij staan voor je klaar om uitleg te geven.

Unieke lader

Wil je echt een unieke lader die past bij jouw bedrijf? Dat kan ook! Wij kunnen ook zorgen voor een gepersonaliseerde lader, die pas bij de huisstijl van jouw bedrijf. 

autotaalglas laadpaal mini

 

 

 

 

 

 

 

Autotaalglas @ Tilburg

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

jasper blauwe colbert

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur