CP Zandvoort-19 gecomprimeerd
  • Home
  • Laadpaal onderhoud

Onderhoud van een laadpaal

We arrange, We connect, We operate

Ben je in het bezit van een laadpaal voor een elektrische auto van het merk Ecotap, Autel of Kempower en is deze aan onderhoud toe? Dan bel je het best naar het telefoonnummer dat op de zijkant van de laadpaal staat. Deze is 24/7 bereikbaar, dus op welk moment de laadpalen ook onderhoud nodig hebben, het probleem wordt gegarandeerd verholpen.

Investeringsvrij
Totaalinstallaties
24/7 bereikbaarheid
Switch charging (1) groot

De laadpaal voor een elektrische auto krijgt onderhoud op afstand

De laadpalen van Ecotap, Autel en Kempower zijn van topkwaliteit. Het kan echter voorkomen, door bijvoorbeeld veelvuldig gebruik, dat deze een storing ondervindt. Het is dan belangrijk om professionals in te schakelen die de installatie van de laadvoorzieningen van onderhoud voorzien. Dit laadpaalonderhoud kan allereerst op afstand door de interne slimme controller. Het is hierdoor mogelijk om de snellaadpaal binnen het platform te resetten. Mocht hiermee het probleem niet verholpen zijn, zijn er andere vervolgstappen nodig voor het uitvoeren van onderhoud aan een laadpaal voor de elektrische auto.

Snellaadpaal

Op locatie het onderhoud van een installatie voor laadvoorzieningen regelen

Lukt het niet om de laadpalen op afstand van het juiste onderhoud te voorzien? Dan schakelen we bij Orange Charging in Roosendaal ons Ecotap-servicenetwerk in. Er komt dan een expert langs op locatie en zorgt ervoor dat de installatie voor de laadvoorzieningen weer naar behoren werkt door gedegen onderhoud. Je bent met onze laadstations dus altijd zeker van topservice en -kwaliteit.

Meer over onze diensten

Mocht je nog niet in het bezit zijn van (een van) onze laadpalen en aan het oriënteren bent waar je de beste onderhoud- en beheerservice krijgt, eindigt je zoektocht bij ons. Je doet bij ons namelijk geen investering en maakt geen kosten. We bepalen samen welke locatie het meest geschikt is voor de laadvoorzieningen, zorgen voor de installatie en verzorgen het onderhoud daarna. Je bent dus compleet ontzorgd en profiteert van de beste kwaliteit.

 

Ontdek de mogelijkheden bij ons

Wil je meer weten over ons onderhoud van de laadpaal voor een elektrische auto? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)85 105 47 50 of een e-mail te sturen naar info@orangecharging.com. Wij staan voor je klaar en zorgen ervoor dat de slimme laadpaal zo snel mogelijk weer 100% naar behoren werkt.

 

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

Playdome gecomprimeerd

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur