Contact opnemen

Laadpaalproject Borchwerf

In het kader van duurzaamheid zal er in 2022 een laadpaalproject worden gelanceerd, speciaal voor de Borchwerf-ondernemers. Om deze mooie stap te vieren en deelname aan te moedigen, heeft het bestuur van de ondernemersvereniging van Borchwerf een actie opgezet met een financiële tegemoetkoming voor het plaatsen van laadpalen. Jij kunt hier als onderneming ook van profiteren.

Waarom laadpalen?

Bij Orange Charging bieden we een breed assortiment laadvoorzieningen aan met laders van zeer hoge kwaliteit. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat het aantal elektrische voertuigen op de weg de komende jaren alleen maar zal groeien. Ook in de zakelijke sector zien we al dat de populariteit van elektrische voertuigen hard stijgt. Door nu te investeren in laadvoorzieningen, investeren we in de toekomst. Biedt ook jouw medewerkers en bezoekers de mogelijkheid om hun elektrische auto voor de deur op te laden.

Wat betekent deze actie voor jou?

Voor de ondernemingen die zich op de Borchwerf bevinden en daarnaast reclamebelastingplichtig zijn, geldt dat zij een financiële tegemoetkoming vanuit het ondernemersfonds kunnen krijgen van €1.500 per laadpunt. In het geval van een duo-lader is dit €3.000 omdat dit een dubbel laadpunt betreft. 

Voor deze eenmalige financiële tegemoetkomingsregeling geldt een maximum van vier laadpunten, oftewel een maximale tegemoetkoming van €6.000 per onderneming. Natuurlijk is het mogelijk om meer dan vier oplaadpunten te plaatsen, maar deze vallen dan buiten de subsidieregeling.

Voor dit laadpaalproject is er door de OVB een totaalbedrag van maximaal €200.000 gereserveerd. De reguliere prijs voor een Ecotap Duo laadpaal met fundering bedraagt €3.424 excl. btw. Om zoveel mogelijk ondernemers van deze actie te laten profiteren, heeft Orange Charging dit bedrag verlaagd tot slechts €3.000 excl. btw. Dit betekent dat er op 67 duo laadpalen een subsidie van toepassing is, en dat de ondernemers die hier gebruik van maken alleen de installatiekosten hoeven te voldoen. We adviseren je dus om er snel bij te zijn! 

Complete dienstverlening

Orange Charging kan het volledige pakket verzorgen: van advies over de beste laadoplossing tot en met de installatie en het beheer van de laders. Voor de installatie van de laders werken we samen met de specialisten van Elkor Groep. Zij hebben jarenlange ervaring in het installeren van laadpalen en zijn net als Orange Charging zelf ook gevestigd op de Borchwerf. Hierdoor kunnen een locatiebezoek en offerte eenvoudig worden geregeld.  

Tip! Laat je laadpalen personaliseren met je eigen bedrijfslogo.

Aanmelden voor het laadpaalproject

Ben je geïnteresseerd of wil je vrijblijvend nog wat meer informatie ontvangen? Laat bovenaan de pagina je gegevens achter, dan we nemen contact met je op.

De Borchwerf verduurzaamt, jij doet toch ook mee?

Profiteer nu ook van deze unieke kans. Investeer in elektrische laadvoorzieningen!

laadpaalproject-borchwerf2

We horen graag van je!

+31 (0)85 105 47 50 info@orangecharging.com Ma t/m vr 8.00-17.00 uur
Contact opnemen