Contact opnemen

Voor wie?

Met name het aantal elektrische bedrijfsauto’s neemt snel toe. De vraag naar laadpalen voor bedrijven is daarom ook erg groot. Speciaal voor deze bedrijven hebben we bij Orange Charging een speciale oplossing bedacht. We bieden namelijk laadvoorzieningen aan in de vorm van exploitatie. Je hoeft als bedrijf de laadpalen dus niet zelf te kopen. Je stelt alleen een aantal parkeerplaatsen beschikbaar en wij plaatsen de laadpalen vervolgens kosteloos bij je bedrijf. Geen investering en geen geregel. Je hoeft zelfs geen subsidie aan te vragen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Samen met jou gaan we het gesprek aan om de meest geschikte locatie te bepalen voor de laadpalen. Je bedrijf wordt bezocht door een van onze adviseurs die op locatie met je meekijkt. Vanaf daar regelen wij alles: 

  • De planning;
  • De energievoorziening;
  • Het installeren van de laadvoorzieningen;
  • Periodiek onderhoud;
  • 24/7 service voor gebruikers;
  • We kunnen de laadpalen zelfs personaliseren met je bedrijfslogo.

Te mooi om waar te zijn?

Dat is het zeker niet. We leggen je graag uit waarom dit een win-winsituatie is. Bij Orange Charging zijn we ervan overtuigd dat het aantal elektrische auto’s alleen maar zal toenemen. Deze auto’s hebben laadpalen nodig. Door te investeren in laadpalen bij bedrijven, investeren we ook in een landelijk netwerk met laadvoorzieningen. Bij iedere locatie waar we laadpalen plaatsen, houden we rekening met de zogeheten ‘laadpotentie’. Het is van belang dat er een minimaal laadvolume wordt gehaald. Dat is hoe wij onze investering terugverdienen. Hier maken we altijd duidelijke afspraken over, afgestemd op jouw onderneming.

Je leest het: exploiteren is vele malen gunstiger dan kopen. Het aanvragen van laadpalen voor je bedrijf kan gemakkelijk via het formulier of onderstaande button. Heb je nog vragen of spreek je liever iemand aan de telefoon? Neem dan een kijkje op onze contactpagina.

Ik wil investeringsvrije laadpalen