Contact opnemen
  • Investeringsvrij
  • Totaalinstallaties
  • 24/7 bereikbaarheid

 

publi-Aug-26-2022-06-36-38-35-AM

We adviseren je graag over geschikte laadpalen voor zorginstellingen

Wanneer we een laadplein voor zorginstellingen gaan plaatsen, kijken we altijd naar de laadbehoefte van bezoekers. Is dit in een stad met veel EV-rijders of juist niet? Mochten er veel automobilisten van elektrische auto’s zijn die hun auto moeten opladen bij zorginstellingen, kiezen we al snel voor een grotere hoeveelheid aan laadpalen. Met vijf slimme laadpalen kun je al tien auto’s laten laden. We plaatsen in dit geval Ecotap-duoladers die gelijktijdig twee auto’s voeden. Natuurlijk kijken we gericht naar jouw gewenste locatie en adviseren je over de hoeveelheid aan laadstations en het type laadpaal.

De installatie van laadpleinen

De installatie van laadpalen verzorgen wij van begin tot eind. Dit doen we in samenwerking met onze installatiepartners, waarmee we vooraf de installatiekosten bepalen. We gaan dan langs op locatie of doen een online schouwing. Zo bepalen we waar en welke laadpalen op het laadplein voor zorginstellingen geplaatst kunnen worden.

cpzandvoort-13-min

Bel ons op

Bespreek de mogelijkheden over onze laadpalen voor zorginstellingen door ons te bellen via +31 (0)85 105 47 50 of een e-mail te sturen naar info@orangecharging.com. Het team bij ons bedrijf in Roosendaal staat voor je klaar en vertelt je graag meer over de installatie van Ecotap-laadpalen.

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

header

We horen graag van je!

+31 (0)85 105 47 50 info@orangecharging.com Ma t/m vr 8.00-17.00 uur
Contact opnemen