Laadpaal-aanvragen
  • Home
  • Laadpalen zakelijk

Laadpalen voor zakelijk gebruik

Ondernemers die elektrisch rijden, profiteren van financiële voordelen.

Het is dus niet zo gek dat het aantal elektrische auto’s in een rap tempo toeneemt. Hierdoor nemen eveneens het aantal laadpalen toe. Jij wil je werknemers en bezoekers toch ook de mogelijkheid bieden om hun auto voor de deur op te laden? Wat nou als wij je vertellen dat het plaatsen van een zakelijke laadpaal investeringsvrij kan door middel van exploitatie?

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Volledig investeringsvrij
Installatie tot onderhoud 100% geregeld
Hoogwaardige kwaliteit laadpalen van Ecotap
Personalisatie van laadpalen mogelijk

Zakelijke laadpalen zonder kosten

Je leest het goed: investeringsvrij. Dat betekent bij Orange Charging niet alleen dat er geen kosten verbonden zitten aan het plaatsen van laadpalen, maar ook dat je niets hoeft te regelen. Zelfs het aanvragen van een subsidie is niet nodig. Voor de zakelijke markt biedt Orange Charging namelijk passende laadoplossingen aan in de vorm van exploitatie. Dit houdt in dat jij je parkeerplaats beschikbaar stelt, en wij de laadpalen kosteloos plaatsen. Uiteraard gaat het bepalen van de meest geschikte locatie altijd in overleg. 

Hoe we dat doen

Het aantal elektrische auto’s stijgt snel. En wij zijn ervan overtuigd dat deze stijging nog wel even aanhoudt. Vrijwel alle autofabrikanten investeren momenteel in elektrische modellen. Dat betekent ook dat ook de vraag naar kwalitatieve laadpalen zal blijven toenemen. Op onze beurt investeren we daarom in een landelijke infrastructuur van laadvoorzieningen. De laadvolumes die daarmee worden afgenomen, dragen op die manier onze investering. Hebben we twijfels over de ‘laadpotentie’ van jouw locatie met zakelijke laadpalen, dan maken we duidelijke afspraken over een vergoeding. Dit geldt uiteraard alleen als een minimaal laadvolume niet wordt behaald. Uit ervaring weten we dat dit meestal wel goed zit. 

Kwaliteit voorop

Bij Orange Charging hechten we veel waarde aan kwaliteit. Als ondernemer vind je dit zelf ook belangrijk. Je wil tenslotte zo min mogelijk omkijken hebben naar je laadpalen op de zaak. Het moet gewoon goed werken. Daarom werken wij met de beste laadpalen in de markt: de laders van Ecotap. Maar kwaliteit zit hem niet alleen in onze materialen. Het is de rode draad die door alle aspecten van onze business loopt. Zo profiteer jij van: 

  • Een breed assortiment 
  • Persoonlijk advies 
  • Professionele installatie 
  • 24/7 service voor EV-rijders 
  • Periodiek onderhoud 
  • Een uniek design met jouw logo/huisstijl 

Interesse in gratis laadpalen voor zakelijk gebruik?

Natuurlijk heb je dat. Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden. Eventuele vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie beantwoorden we uiteraard ook graag

Interesse in laadpalen voor jouw bedrijf?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

Ecotap Header

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur