Contact opnemen
  • Investeringsvrij
  • Totaalinstallaties
  • 24/7 bereikbaarheid

 

publi-Aug-26-2022-06-36-38-35-AM

Een laadplein met voldoende laadpunten

Laadpleinen zijn locaties waar meerdere laadstations zijn geïnstalleerd en die gebruikmaken van een enkele netaansluiting. Vooral voor gemeenten zijn laadpleinen erg interessant, gezien ze de laadzekerheid voor gebruikers vergroten en altijd in laadbehoefte kunnen voorzien. Wij helpen hier graag aan mee. Bij ons kun je laadpalen exploiteren zonder investering, kosten of gedoe eromheen. Ons team uit Roosendaal zorgt ervoor dat je van begin tot eind ontzorgd bent en EV-rijders binnenkort al op jouw laadplein terechtkunnen met hun elektrische auto.

We werken met de laadpalen van Ecotap

Bij ons ben je verzekerd van topkwaliteit en -service wanneer je een laadplein wilt laten installeren. De Ecotap-laadpalen die we installeren, zijn namelijk slim en sterk. Ze zijn voorzien van slimme controllers, waardoor er een optimale stroomverdeling wordt behaald. Daarbij staat er een telefoonnummer op dat 24/7 bereikbaar is. Dat is wel zo handig als er een probleem is en onderhoud nodig is!

cpzandvoort-13-min

Reken op betrouwbare dienstverlening

Heb je interesse in de installatie van onze laadpalen in de vorm van laadpleinen en wil je daarom een van onze professionals persoonlijk spreken? Aarzel dan niet om ons te bellen via +31 (0)85 105 47 50 of een e-mail te sturen naar info@orangecharging.com.

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

header

We horen graag van je!

+31 (0)85 105 47 50 info@orangecharging.com Ma t/m vr 8.00-17.00 uur
Contact opnemen