Contact opnemen
  • Investeringsvrij
  • Totaalinstallaties
  • 24/7 bereikbaarheid

 

publi-Aug-26-2022-06-36-38-35-AM

Exploiteer een laadstation voor een elektrische auto

Wanneer je ons bedrijf uit Roosendaal in de arm neemt, kun je jouw auto – of kunnen je klanten hun auto’s – aan een laadpunt van topkwaliteit opladen. Wij werken namelijk met de laadpalen van Ecotap. Het laadstation van dit merk biedt het allerbeste voor jouw auto. Er zijn diverse laders van dit merk beschikbaar, zoals:

  1. De DC60: een krachtig laadpunt voor één auto. Deze is zeer geschikt voor veeleisende klanten.
  2. De DC180: een krachtige laadpaal voor niet één auto, maar twee auto’s! Deze is ook zeer geschikt voor veeleisende klanten.

Twee mogelijkheden voor de energievoorziening

Komen we binnenkort langs om een laadpunt, zoals een snellaadpaal, op je bedrijfsparkeerplaats te installeren? Dan kies je ervoor om de laadpaal voor je auto aan te sluiten op de meterkast van jouw bedrijf. Je kunt ook kiezen voor een nieuwe aansluiting bij de netbeheerder. Indien je kiest voor de eerste optie, rekenen we de energiekosten met je af, zodat je geen extra uitgaven hoeft te doen. Bij de tweede optie nemen we zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten voor onze rekening. Hoe dan ook betaal je niets voor de installatie van de laadpaal voor de auto.

cpzandvoort-13-min

Kies voor service, gemak en kwaliteit

Wil je een laadpunt voor de auto laten plaatsen op je parkeerplaats? Dan regelen we dit graag van begin tot eind voor je! We stellen een overeenkomst op waarin onze afspraken duidelijk worden vastgelegd, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dit doe je door te bellen naar +31 (0)85 105 47 50 of te e-mailen naar info@orangecharging.com.

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

header

We horen graag van je!

+31 (0)85 105 47 50 info@orangecharging.com Ma t/m vr 8.00-17.00 uur
Contact opnemen