Vd Valk Breda-1 gecomprimeerd
  • Home
  • Laadstation auto

Een laadstation voor de auto

We arrange, We connect, We operate

Wij installeren een laadstation op de parkeerplaats van jouw bedrijfspand, zodat een elektrische auto daar gemakkelijk en snel oplaadt. We bieden je bij Orange Charging diverse laadvoorzieningen aan van topkwaliteit en dat doen we in de vorm van exploitatie. Geheel kosteloos plaatsen we de laadpaal voor de auto, verzorgen de energievoorziening, installatie en het onderhoud. Klinkt dat aantrekkelijk? Lees dan snel verder!

Investeringsvrij
Totaalinstallaties
24/7 bereikbaarheid
100% groene stroom
Foto-3-min gecomprimeerd

Exploiteer een laadstation voor een elektrische auto

Wanneer je ons bedrijf uit Roosendaal in de arm neemt, kun je jouw auto – of kunnen je klanten hun auto’s – aan een laadpunt van topkwaliteit opladen. Wij werken namelijk met de laadpalen van Ecotap, Autel en Kempower.  De laadstations van deze merken bieden het allerbeste voor jouw auto. Er zijn diverse laders beschikbaar voor diverse situaties. Bekijk hier het productaanbod van onze laadpalen. 

Snellaadpaal

Twee mogelijkheden voor de energievoorziening

Komen we binnenkort langs om een laadpunt, zoals een snellaadpaal, op je bedrijfsparkeerplaats te installeren? Dan kies je ervoor om de laadpaal voor je auto aan te sluiten op de meterkast van jouw bedrijf. Je kunt ook kiezen voor een nieuwe aansluiting bij de netbeheerder. Indien je kiest voor de eerste optie, rekenen we de energiekosten met je af, zodat je geen extra uitgaven hoeft te doen. Bij de tweede optie nemen we zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten voor onze rekening. Hoe dan ook betaal je niets voor de installatie van de laadpaal voor de auto.

Kies voor service, gemak en kwaliteit

Wil je een laadpunt voor de auto laten plaatsen op je parkeerplaats? Dan regelen we dit graag van begin tot eind voor je! We stellen een overeenkomst op waarin onze afspraken duidelijk worden vastgelegd, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dit doe je door te bellen naar +31 (0)85 105 47 50 of te e-mailen naar info@orangecharging.com.

 

Onze sectoren en expertises.

In andere sectoren zijn we ook actief om de aanvraag van laadpalen soepel en efficiënt te laten verlopen.

We plaatsen zakelijke kosteloze laadpalen in de volgende segmenten:

Heeft u specifieke (technische) vragen of toch liever een locatiebezoek? Een adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. We beantwoorden graag al uw vragen.

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

VD VALK SHOOT groot

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur