Automotive

Passende oplossingen in een snel veranderende markt.

Het aandeel elektrisch rijden in de automotive markt is explosief groeiende en continue aan verandering onderhevig. Orange Charging beweegt mee met de markt en heeft voor ieder voertuig een passende laadoplossing.

Voor elke branche en voertuig een passende oplossing.

In de segmenten koop, lease en huur krijgen elektrische voertuigen een steeds groter aandeel. We bieden laadoplossingen voor garagebedrijven, maar zijn ook partner voor leasemaatschappijen. Bij ieder voertuig kunnen we een laadoplossing leveren voor thuis of bij het bedrijf.  Indien gewenst communiceren we rechtstreeks met de eindklant om de wensen te inventariseren en om de installatie en oplevering vervolgens af te stemmen.

Verhuurmarkt.

Binnen de verhuurmarkt zijn snelladers belangrijk. Huurauto’s die worden ingeleverd moeten snel bijgeladen kunnen worden. Wij leveren diverse types die we afhankelijk van de laadbehoefte en netcapaciteit kunnen installeren. Een veelgebruikte lader is de Ecotap DC30. Deze lader heeft een gunstige prijs en wordt aangesloten op de bestaande elektriciteitsaansluiting zonder dat een netverzwaring noodzakelijk is. Met een relatief lage investering wordt er snel worden geladen.

Meer over de Ecotap DC30

Neem contact op!

Neem gerust contact ons op over de mogelijkheden. Wij brengen de mogelijkheden op uw locatie graag in kaart en adviseren u met de best mogelijke laadoplossing.

Contact opnemen

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

We horen graag van je!

+31 (0)85 105 47 50 info@orangecharging.com Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:30