cpzandvoort-6.jpg

OV / taxi

Totaalpartner voor je bedrijf.

Wij zijn de totaalpartner voor bedrijven in de sectoren Openbaar Vervoer en Taxi. We verzorgen niet alleen de levering en installatie van laadvoorzieningen, maar ook projectmanagement inclusief netverzwaringen en indien gewenst de plaatsing van compactstations

100% geregeld.

We zijn graag partner voor bedrijven in de sectoren Openbaar Vervoer en Taxi. We bieden een totaalpakket. We regelen niet alleen de levering en installatie van laadvoorzieningen, maar ook projectmanagement inclusief netverzwaringen en indien gewenst de plaatsing van compactstations.

Specialist in wetgeving.

Door onze achtergrond als brandstoffenleverancier zijn we goed thuis in alle wetgeving die gerelateerd is aan biobrandstoffen. Zo staan wij binnen de uitvoeringssystematiek Energie voor Vervoer bij de Nederlandse Emissieautoriteit (NEa) geregistreerd als inboeker van hernieuwbare energie en kunnen wij onder voorwaarden Hernieuwbare Brandstof Eenheden (HBE’s) inboeken voor alle energie die is geleverd aan elektrische voertuigen. Voor grootverbruikers kan de TCO van elektrische voertuigen hierdoor aanzienlijk worden verlaagd.

Wij denken graag met u mee.

Neem gerust contact met ons op voor informatie. Wij denken graag met u mee!

Contact opnemen

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

We horen graag van je!

+31 (0)85 105 47 50 info@orangecharging.com Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:30