Contact opnemen
  • Ecotap Duolader
  • Vandalisme bestending
  • Lage installatiekosten
  • 100% geregeld

Ecotap Duolader.

Voor bedrijfsmatig gebruik zijn de Ecotap Duo Laders het meest populair. Aan deze laders is het mogelijk om twee voertuigen gelijktijdig  en met een capaciteit van 22kW te laden. De Duo Lader is een hoogwaardige lader die verkrijgbaar is als laadpaal of wandmodel. De lader is vandalismebestendig en is voorzien van een slimme controller waardoor, middels smart charging, voor optimale stroomverdeling tussen de laadstations wordt gezorgd.  Door Master-slave configuratie en een dynamisch laadproces krijgt ieder laadpunt het maximaal beschikbare vermogen. Hierdoor zijn minder vaak netverzwaringen nodig en blijven installatiekosten beperkt.

100% geregeld.

Wij regelen alles van de eerste inventarisatie tot installatie en ingebruikname. Ook voor grote vastgoedondernemingen bieden wij goede oplossingen. Indien gewenst draagt Orange Charging alle investeringen en voorzien wij de exploitatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden op uw locatie.

bedrijven

Laders met bedrijfslogo

De laders kunnen een onderdeel zijn van je bedrijf, zoals dat lader bij Smurfit Kappa in Oosterhout. De gepersonaliseerde laders maken het plaatje compleet.

 

 

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

jasperrondklein

We horen graag van je!

+31 (0)85 105 47 50 info@orangecharging.com Ma t/m vr 8.00-17.00 uur
Contact opnemen