Contact opnemen

Hoe dan?

Orange Charging biedt passende laadvoorzieningen aan in de vorm van exploitatie. Geen investering, geen kosten en geen geregel. Jij stelt je parkeerterrein beschikbaar en wij plaatsen kosteloos de laadpaal. Zo simpel kan het zijn. Of je nu een laadpaal wil exploiteren voor een bedrijf, gemeente, vakantiepark, hotel of VvE, Orange Charging regelt alles voor je. Van planning tot realisatie en onderhoud; dit is onze business. Waar wíj naar kijken, is de ‘laadpotentie’ van een locatie. Om ervoor te zorgen dat wij onze investering terug kunnen verdienen, is het van belang dat er een minimaal laadvolume wordt gehaald. Wanneer wij hierover twijfelen, maken we afspraken over een jaarlijkse vergoeding aan Orange Charging. Gelukkig hebben we er in de meeste gevallen wel vertrouwen in en kunnen we de laders plaatsen zonder enige kosten!

Precies hoe jij het wil

Samen met jou gaan we het gesprek aan om zo de gewenste en meest geschikte locatie voor de laadpaal te bepalen. We zijn een totaalpartner en denken daarom graag mee over oplossingen die naadloos aansluiten op jouw wensen en behoeften. In overleg kunnen we de laders zelfs uitvoeren in de merkvoering van jouw bedrijf. Vaak is dit zelfs mogelijk zonder meerprijs.

Goed om te weten: een staander of wandmodel is vandalismebestendig. En mocht er toch een keer iets niet werken? Dan zijn we 24/7 beschikbaar voor EV-rijders. Ook het periodieke onderhoud nemen we vanzelfsprekend voor onze rekening.

Waarom wij het voor je regelen

Door te investeren in laadpalen – en zo ook een netwerk met laadvoorzieningen – investeren we in de toekomst. Elektrisch rijden wordt steeds populairder, zowel zakelijk als particulier gezien. Wij zijn ervan overtuigd dat het aantal elektrische auto’s alleen maar gaat groeien. Deze auto’s hebben een laadvoorziening nodig om te laden. Door de laadpaal te exploiteren, maken we elektrisch rijden niet alleen makkelijk, maar ook future-proof!

Wat mag je van ons verwachten?

 

Jij wil jouw medewerkers, klanten of gasten toch ook voorzien in een verantwoorde en schone manier van rijden? Neem gerust contact met ons op en kom alles te weten over het exploiteren van een laadpaal. 

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

laadpaal exploiteren

We horen graag van je!

+31 (0)85 105 47 50 info@orangecharging.com Ma t/m vr 8.00-17.00 uur
Contact opnemen