Foto-11-min

Wij zijn Orange
Charging

Dé onafhankelijke aanbieder van innovatieve laadoplossingen!

Orange Charging is dé partner voor laadoplossingen in diverse sectoren. Van zakelijke laadpalen tot grote laadpleinen en snellaadlocaties. Van inventarisatie tot installatie en beheer. Onze klanten kunnen op ons rekenen! Meer weten? Neem contact met ons op!

Wie wij zijn

Orange Charging is een onafhankelijke aanbieder van innovatieve laadoplossingen. Met meer dan 100 jaar ervaring, eerst als kolenhandelaar en later als distributeur van moderne brandstoffen, heeft Orange Charging een rijke historie. Wij leveren diverse (laad)oplossingen en hebben expertises in verschillende sectoren.

Elektrisch laden? Wij maken het makkelijk.

Voor ons is het terugdringen van de CO2 uitstoot vanzelfsprekend. Iets waar iedereen mee bezig moet zijn, om zo de toekomst van onze aarde te garanderen. Maar dit is niet altijd even makkelijk. Of leuk. Wij brengen daar verandering in. Wij zetten CO2 uitstoot niet alleen om in een groene toekomst, maar maken van een ingewikkeld proces een soepele samenwerking. Door termen als faseverdraaiing loadbalancing en aansturingsplatformen te vertalen naar normaal Nederlands en door vragen en regels om te zetten naar een concreet ontwerp. Je krijgt duidelijk advies bij jouw laadoplossing, in een helder proces. Van inventarisatie en design, tot plaatsing en onderhoud: wij maken het makkelijk.

Kwalitatieve, unieke producten

Bij Orange Charging werken we met producten van een hoge kwaliteit. Onze leverancier werkt met de beste technologie en materialen. Door te blijven ontwikkelen, vinden we de beste oplossingen én houden we ruimte over voor creativiteit. Hierdoor kunnen we onze klanten vragen: wat past bij jouw bedrijf? Wat vind je belangrijk? Jouw logo op de palen, een flitsende kleur of een uniek design op maat? Het resultaat is een laadoplossing die bij je past, waar we beiden trots op kunnen zijn.

Smooth operating in iedere situatie

Of je nu één laadpaal bij jouw onderneming wil, een vaste partner voor jouw leaseklanten zoekt of een heel netwerk aan laadoplossingen wil aanschaffen: wij helpen bij iedere behoefte. We luisteren naar jouw vraag en bieden de beste oplossing met een helder stappenplan én alle benodigde onderdelen. En na de installatie? Ook dan zijn we er voor je. Want wij maken elektrisch laden gemakkelijk en leuk, in iedere situatie.

Historie

Orange Charging heeft meer dan 100 jaar ervaring in de kolenhandel en als distributeur van moderne brandstoffen, heeft Orange Charging een rijke historie. Na een grote diversiteit aan succesvolle exploitatieprojecten heeft Orange Charging zich gespecialiseerd als allround leverancier van laadoplossingen. Klik hier voor de historie tijdlijn van Orange Charging.

Ons team

Ons team met experts staat voor je klaar en heeft voor ieder vraagstuk de juiste laadoplossing.

Kernwaarden Orange Charging

De kernwaarden van Orange Charging zijn de belangrijkste waarden binnen ons bedrijf. Het zijn de eigenschappen waar wij voor staan. Het is belangrijk dat iedereen begrijpt waarom we dingen doen zoals we doen. Zo blijven we dicht bij onszelf en kunnen we onze beloftes waarborgen.

Verduurzaming

Orange Charging levert een positieve bijdrage aan de verduurzaming van de samenleving. Elektrisch rijden is de toekomst. Elke dag werken wij samen met onze partners aan oplossingen om dichter bij het doel van emissievrije mobiliteit te komen. Het doel om de CO2-uitstoot te reduceren is dan ook van essentieel belang voor Orange Charging.

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

Foto-2 gecomprimeerd goed

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur