AH Vrij

Bedrijven

Orange Charging plaatst eerst Autel HiPower laadsysteem van de BeNeLux bij AH Vrij!

Wat een mijlpaal!
Orange Charging heeft het eerste AUTEL HiPower laadsysteem van de Benelux bij AH Vrij geleverd en geïnstalleerd. Dit innovatieve systeem is in staat om een maximaal vermogen van maar liefst 640 kW te verdelen over meerdere laadpunten. Per laadpunt is er tot 480 kW beschikbaar.🔋

Dit laadsysteem zorgt ervoor dat nieuwe elektrische vrachtwagens en toekomstige e-voertuigen snel en efficiënt op kunnen laden. Het systeem is feestelijk opgeleverd aan Rick Vrij en Jan Vrij. Europese partners van Autel brachten een bezoek aan Ah Vrij om dit unieke systeem in bedrijf te zien. Ook kregen Orange Charging relaties de mogelijkheid om de nieuwe laadzone en elektrische vracht- en veegwagen te bewonderen.

Onze collega Arno van Geldorp heeft AH Vrij begeleidt bij aankoop en levering. Ben je benieuwd wat de (technische) mogelijkheden zijn bij jou op locatie? Stuur vandaag nog een berichtje.

AH Vrij Groen, Grond en Infra bedankt voor de gastvrijheid, proost op de toekomst en veel laadplezier!🍾
                                           

Arno van Geldorp Sales Executive | Snellaadspecialist

Heeft u specifieke (technische) vragen of toch liever een locatiebezoek? Een adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. We beantwoorden graag al uw vragen.

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

Kraakman-4

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur