Contact opnemen

Uniek laden door Switch Charging.

Laden zonder netverzwaring, klinkt dat niet zorgeloos?

Het kan! Maak kennis met Switch Charging. 

Vertel eens,  wat doen jullie precies?

"Elektrisch rijden wordt steeds populairder, de vraag naar (snel)laadpalen neemt daardoor ook toe. Een (snel)laadpaal bij jouw bedrijf of tankstation plaatsen is klantvriendelijk en kan heel rendabel zijn maar brengt tegelijkertijd ook een investering met zich mee. Switch Charging is dé totaaloplossing ter overbrugging van de periode tot uw netverzwaring wordt opgeleverd maar ook ideaal om jouw locatie te testen op de potentiële bezetting voordat je grote investeringen doet in (snel)laadpalen en de bijbehorende netverzwaring.

Switch Charging voorziet in tijdelijke (snel)laadvoorziening voor elektrisch laden. Het is een plug & play (snel)laadoplossing met een financiering op basis van lease waarbij gebruik wordt gemaakt van een mobiele batterijcontainer en snellaadpalen. Ben jij al in het bezit van eigen laadpalen? Dan is het ook mogelijk om alleen de batterij te leasen.

Switch Charging kan desgewenst ook voor andere toepassingen worden ingezet waar energieopslag een oplossing is." - Switch Charging

Switch Charging vs Orange Charing

Onze samenwerking sluit naadloos op elkaar aan. Wij leveren de (snel)lader en Switch Charging voorzien de lader van stroom door de batterijcontainer te plaatsen. Perfect om de locatie te onderzoeken of het passend is, voordat er grote investeringen gedaan worden.

Waar staat de batterijcontainer?

De batterijcontainer staat in Standaardbuiten aan de Markweg, afrit A17, bij het tankstation Sakko. Er is daarbij een snellader DC60 geplaatst. 

Laadtarieven

Op de website www.oplaadpunten.nl zijn onze actuele laadtarieven te vinden. 

 

Meer realisaties

Deze zijn ook leuk

smurfitkappaoosterhoutlaadpaalduo

Bedrijven

Smurfit Kappa Oosterhout

parkeergarageshertogenbosch

Parkeergarages

P+R Transferium De Vliert 's Hertogenbosch

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

leyhoevelaadpalensnellader-28 (3)-1

We horen graag van je!

+31 (0)85 105 47 50 info@orangecharging.com Ma t/m vr 8.00-17.00 uur
Contact opnemen