Contact opnemen

Snellaadplein Tilburg

Welkom op dit mooie snellaadplein in Tilburg. De zeer gunstige ligging en de prettige faciliteiten maken het laden extra fijn.
Het snellaadplein ligt vrijwel direct aan de A58 en A65. Ondanks de slagboom kan men gratis parkeren door het uitrijkaartje te scannen bij de receptie. Wat bieden wij aan? Van regulier AC22 kWh laden tot DC150 kWh laden. Kortom dit laadplein heeft veel te bieden. Vanaf Woonlandschap De Leyhoeve is het slechts 10 minuten fietsen naar de gezellige binnenstad van Tilburg. De Leyhoeve heeft een smaakvol restaurant. In de tuin of in het prachtig groene Leypark bestaat de mogelijkheid een mooie wandeling te maken. 

Waar moet je zijn?
Woonlandschap de Leyhoeve, Dokter Bloemenlaan 9, 5022 KX Tilburg

Hoeveel kan ik laden? Op dit snellaadplein vind je voor ieder wat wils. Er staan drie Duo laders met totaal 6 laadpunten. Aan elk laadpunt kan 22 kWh geladen worden. Harstikke fijn!
Is de accu bijna leeg en wil je binnen no-time met een volle accu verder rijden? Dan zijn de snelladers echt iets voor jou. Er staan twee snelladers DC120 laders waar zowel CCS als CHAdeMO emo geladen kan worden. Wil je nog sneller laden (mits je auto hiervoor geschikt is), koppel dan je auto aan de DC150 laders. Er staan er drie in CCS uitvoering. 

Faciliteiten
De Leyhoeve heeft een fantastisch restaurant, waar je kunt lunchen of kunt genieten van koffie met gebak.

Laadtarieven
Op de website; www.oplaadpunten.nl zijn onze actuele laadtarieven te vinden. 

"Een van onze mooiste projecten is De Leyhoeve. Ik ben trots op het resultaat van dit project! Het snellaadplein biedt verschillende laadmogelijkheden voor diverse elektrische auto’s. De samenwerking met De Leyhoeve liep zeer prettig, bedankt daarvoor. Ik wens iedereen veel laadplezier toe en vergeet niet om even binnen te lopen en de heerlijke appeltaart te proeven."

- Didi 't Hart, Project manager, snellaadplein Woonlandschap de Leyhoeve -

Meer realisaties

Deze zijn ook leuk

Zakelijke markt

Zakelijke markt

MKB Rotterdam

Switch Charging

Tankstation Sakko Standaardbuiten

Switch Charging

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

Interesse in onze dienstverlening?

We horen graag van je!

+31 (0)85 105 47 50 info@orangecharging.com Ma t/m vr 8.00-17.00 uur
Contact opnemen