CP Zandvoort-19 gecomprimeerd
  • Home
  • Slimme laadpaal

Slimme laadpaal

We arrange, We connect, We operate

Ben je op zoek naar een slimme laadpaal die snel oplaadt, voorzien is van een slimme controller en eenvoudig kan worden beheerd? Dan helpen we je bij Orange Charging in Roosendaal graag verder. Je krijgt door ons gebruiksvriendelijke beheersysteem inzicht in laadsessies en laadvolumes. Daarnaast is het mogelijk om verschillende prijzen in te stellen. Slim en gemakkelijk dus!

Investeringsvrij
Totaalinstallaties
24/7 bereikbaarheid
Foto-49 gecomprimeerd

Een slimme laadpaal die alle gangbare laadpassen accepteert

EV-rijders kennen het als geen ander: je komt aan bij een openbare laadpaal, maar deze accepteert je betaalpas niet. Je kunt dus niet opladen en moet op zoek naar een andere lader. Dat willen wij bij ons bedrijf voorkomen door enkel snellaadpalen aan te bieden die álle gangbare laadpassen accepteren. Het betalingsverkeer wordt natuurlijk geheel betrouwbaar en veilig afgewikkeld, zodat de automobilist zonder zorgen zijn auto oplaadt. De laadpalen van Ecotap maken dit allemaal mogelijk en daarom werken wij hier met trots mee samen.

Kies voor slimme laadoplossingen

Wij voorzien je van laadstations voor elektrische auto’s waar je nog jarenlang van geniet. We plaatsen een slimme laadpaal op zowel openbare ruimtes als privéparkeerplaatsen bij bedrijven. Heb je interesse in onze diensten? Aarzel dan niet om ons te bellen via +31 (0)85 105 47 50 of te e-mailen naar info@orangecharging.com.

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

Foto-15-min

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur