Vd Valk Breda-3 gecomprimeerdjpg
  • Home
  • Slimme laadpaal

Slimme laadpaal

We arrange, We connect, We operate

Ben je op zoek naar een slimme laadpaal die snel oplaadt, voorzien is van een slimme controller en eenvoudig kan worden beheerd? Dan helpen we je bij Orange Charging in Roosendaal graag verder. Je krijgt door ons gebruiksvriendelijke beheersysteem inzicht in laadsessies en laadvolumes. Daarnaast is het mogelijk om verschillende prijzen in te stellen. Slim en gemakkelijk dus!

Investeringsvrij
100% groene stroom
24/7 bereikbaarheid
A-Z geregeld
Vd Valk Breda-53

Een slimme laadpaal die alle gangbare laadpassen accepteert

EV-rijders kennen het als geen ander: je komt aan bij een openbare laadpaal, maar deze accepteert je betaalpas niet. Je kunt dus niet opladen en moet op zoek naar een andere lader. Dat willen wij bij ons bedrijf voorkomen door enkel snellaadpalen aan te bieden die álle gangbare laadpassen accepteren. Het betalingsverkeer wordt natuurlijk geheel betrouwbaar en veilig afgewikkeld, zodat de automobilist zonder zorgen zijn auto oplaadt. De laadpalen van Ecotap maken dit allemaal mogelijk en daarom werken wij hier met trots mee samen.

Kies voor slimme laadoplossingen

Wij voorzien je van laadstations voor elektrische auto’s waar je nog jarenlang van geniet. We plaatsen een slimme laadpaal op zowel openbare ruimtes als privéparkeerplaatsen bij bedrijven. Heb je interesse in onze diensten? Aarzel dan niet om ons te bellen via +31 (0)85 105 47 50 of te e-mailen naar info@orangecharging.com.

20211122-175A8928 gecomprimeerd

Onze sectoren en expertises.

In andere sectoren zijn we ook actief om de aanvraag van laadpalen soepel en efficiënt te laten verlopen.

We plaatsen zakelijke kosteloze laadpalen in de volgende segmenten:

werkwijze exploitatie

Exploitatie.

Orange Charging biedt passende laadvoorzieningen aan in de vorm van exploitatie. Geen investering, geen kosten en geen geregel. Jij stelt je parkeerterrein beschikbaar en wij plaatsen kosteloos de laadpaal. Zo simpel kan het zijn. Of je nu een laadpalen wil exploiteren voor een bedrijf, zorginstelling, gemeente, vakantiepark, hotel of VvE, Orange Charging regelt alles voor je. Van planning tot realisatie en onderhoud; dit is onze business. Waar wíj naar kijken, is de ‘laadpotentie’ van een locatie. Om ervoor te zorgen dat wij onze investering terug kunnen verdienen, is het van belang dat er een minimaal laadvolume wordt gehaald. Gelukkig hebben we er in de meeste gevallen wel vertrouwen in en kunnen we de laders plaatsen zonder enige kosten! Win-Win.

Vraag hier een gratis laadpalen check aan.

Steeds meer bezoekers en personeel zijn in het bezit van een elektrische auto

Op steeds meer openbare locaties of andere plekken waar veel mensen zich bewegen, kom je laadpalen voor elektrische voertuigen tegen. En dat is maar goed ook, want het aantal elektrische rijders blijft stijgen. Steeds meer autofabrikanten zetten in op elektrische modellen, dus ook in de nabije toekomst zullen er steeds meer elektrische voertuigen gaan komen. Ook snelladers worden steeds populairder! Elektrische rijders rekenen op een plek waar ze hun elektrische voertuig kunnen opladen.

Wat mag je van ons verwachten?

USP oc

Je wilt jouw medewerkers, klanten of gasten toch ook voorzien in een verantwoorde en schone manier van rijden? Neem gerust contact met ons op en kom alles te weten over het exploiteren van een laadpaal.

Waarom zijn laadpalen belangrijk voor bedrijven?

Als bedrijf kun je er niet meer omheen; laadpalen zijn niet meer weg te denken en zijn cruciaal vanwege de overgang naar elektrische mobiliteit en duurzaamheid. Laadpalen zijn een basisbehoefte voor bezoekers, personeel en andere gebruikers. Ook spelen wetten en regelgeving een belangrijke rol, met steeds meer eisen voor het verplicht aanbieden van laadvoorzieningen bij (bedrijfsmatige)gebouwen. Laadpalen zijn een eenvoudige investering in duurzaamheid maar zorgen ook voor waardestijging van uw pand. Bedrijfseigenaren zijn vaak terughoudend door de hoge kosten die het plaatsen van laadpalen met zich mee kunnen brengen. Je kunt dan denken aan benodigde infrastructuur, elektrische bekabeling, mogelijke netverzwaring, de laadpalen zelf en de mogelijk aanpassingen aan het parkeerterrein. Wil je wel verduurzamen en laadpalen plaatsen, maar zit je niet te wachten op de hoge kosten? Dan is laadpaal exploitatie iets voor jou. 

Laadpaal exploitatie; hoe zit het dan?

Orange Charging betaalt voor de bedrijfseigenaar de laadpalen, de installatie en het onderhoud van de laadvoorzieningen.  We investeren in de toekomst. Hier staan we voor! We selecteren samen met de locatiehouder de beste locatie voor de laadvoorzieningen zodat het minimale laadvolume wordt behaald. Gelukkig hebben we er in de meeste gevallen wel vertrouwen in en kunnen we de laders plaatsen zonder enige kosten! Als locatiehouder stel je parkeervakken voor Orange Charging beschikbaar en hier geven we een vergoeding voor, waardoor het fungeert als extra inkomstenbron! Hoe leuk is dat?

Voordelen van exploitatie laadpalen op een rij.

✅ Gemak & service voor bezoekers en personeel met elektrische voertuigen.
✅ Makkelijk bijdrage aan duurzaamheid; verminderde Co2 uitstoot.
✅ Laadpalen worden gratis geplaatst en onderhouden door Orange Charging.
✅ Kostenbesparing op brandstof, onderhoud en wegenbelasting.
✅ Extra inkomstenbron: Als locatiehouder van de parkeervakken kun je ervoor kiezen om de laadpalen als betaalde dienst aan te bieden, wat een nieuwe inkomstenbron kan zijn.
✅ Het hebben van laadpalen kan de zichtbaarheid van een bedrijf als duurzame en maatschappelijk verantwoorde organisatie versterken.
✅ Als bedrijf heb je geen kosten, waardoor je kunt blijven richten op primaire investeringen en andere uitgaven. 
✅ Geen technische kennis nodig; onze experts adviseren de meest geschikte laadpalen voor iedere locatie. 

De voordelen van Orange Charging voor je op een rijtje:

✅ Een gepersonaliseerd laadpaaldesign voor jouw bedrijf, een echte eyecatcher!
✅ Snelle levering, onze laders zijn uit voorraad leverbaar.
✅ Wij regelen het hele proces van A tot Z.
✅ Samenwerking met gecertificeerde installatiebedrijven.
✅ Hoogwaardige kwaliteit laadpalen van Ecotap, Autel en Kempower.
✅ Onze helpdesk is 24/7 bereikbaar voor vragen en eventuele storingen aan de lader.
✅ Persoonlijk online platform met verrekeningen van laadtransacties en laadtarieven in één oogopslag.
✅ Software altijd up-to-date.

Melsy van Amelsfort Sales Support | Laadpaal Specialist

Heb je (technische) vragen of liever een locatie bezoek? Een adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. We beantwoorden graag al je vragen.

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

Foto-15-min

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur