CP Zandvoort-19 gecomprimeerd goed
  • Home
  • Ecotap-laadpaal laten installeren

Ecotap-laadpaal laten installeren

We arrange, We connect, We operate

Kies ervoor om een Ecotap-laadpaal investeringsvrij te laten installeren en profiteer van de vele voordelen. Je hebt allereerst ruime keuze in producten, van duoladers tot enkele wandladers. Daarbij bieden we je vele extra diensten, waardoor je nog jarenlang van je laadpaal (of laadpalen) geniet. Denk dan aan laadbeheer en -onderhoud, maar ook plaatsing van verkeersborden, aanrijbeveiliging en wegmarkeringen.

Exploitatie
Hoogste kwaliteit laders
24/7 bereikbaarheid
Atik stadion roosendaal - 1-1 gecomprimeerd

Wanneer je jouw Ecotap-laadpaal gaat laten installeren, gaan we zo te werk

Wanneer je met Orange Charging uit Roosendaal in zee gaat, reken je op betrouwbare dienstverlening en totaalinstallatie van je gewenste laadstations.

Het laten installeren van de Ecotap-laadpaal doen we in samenwerking met onze vaste installatiepartners. We bepalen de installatiekosten van de Ecotap-laadpalen via een online schouwing of locatiebezoek. Deze kosten nemen we op ons. Mocht je een eigen huisinstallateur hebben, werken we graag met hem of haar samen.

Wij installeren onze snellaadpalen op diverse locaties en voor uiteenlopende sectoren, zoals:

Vraag naar de exploitatiemogelijkheden

Wil je een laadpaal van Ecotap laten installeren op jouw gewenste locatie en wil je de exploitatiemogelijkheden met ons team bespreken? Bel dan naar +31 (0)85 105 47 50 of stuur ons een e-mail via info@orangecharging.com. Wij staan voor je klaar en voorzien je van gedegen advies.

Bekijk hier ons (snel)lader assortiment

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

Switch charging (1) groot

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur