Vd Valk Breda-9 gecomprimeerd
  • Home
  • Ecotap-laadpaal laten installeren

Ecotap-laadpaal laten installeren

We arrange, We connect, We operate

Kies ervoor om een Ecotap-laadpaal investeringsvrij te laten installeren en profiteer van de vele voordelen. Je hebt allereerst ruime keuze in producten, van duoladers tot enkele wandladers. Daarbij bieden we je vele extra diensten, waardoor je nog jarenlang van je laadpaal (of laadpalen) geniet. Denk dan aan laadbeheer en -onderhoud, maar ook plaatsing van verkeersborden, aanrijbeveiliging en wegmarkeringen.

Exploitatie
Hoogste kwaliteit laders
24/7 bereikbaarheid
Atik stadion roosendaal - 1-1 gecomprimeerd

Wanneer je jouw Ecotap-laadpaal gaat laten installeren, gaan we zo te werk

Wanneer je met Orange Charging uit Roosendaal in zee gaat, reken je op betrouwbare dienstverlening en totaalinstallatie van je gewenste laadstations.

Het laten installeren van de Ecotap-laadpaal doen we in samenwerking met onze vaste installatiepartners. We bepalen de installatiekosten van de Ecotap-laadpalen via een online schouwing of locatiebezoek. Deze kosten nemen we op ons. Mocht je een eigen huisinstallateur hebben, werken we graag met hem of haar samen.

Wij installeren onze snellaadpalen op diverse locaties.

20211122-175A8928 gecomprimeerd

Onze sectoren en expertises.

In andere sectoren zijn we ook actief om de aanvraag van laadpalen soepel en efficiënt te laten verlopen.

We plaatsen zakelijke kosteloze laadpalen in de volgende segmenten:

werkwijze exploitatie

Exploitatie.

Orange Charging biedt passende laadvoorzieningen aan in de vorm van exploitatie. Geen investering, geen kosten en geen geregel. Jij stelt je parkeerterrein beschikbaar en wij plaatsen kosteloos de laadpaal. Zo simpel kan het zijn. Of je nu een laadpalen wil exploiteren voor een bedrijf, zorginstelling, gemeente, vakantiepark, hotel of VvE, Orange Charging regelt alles voor je. Van planning tot realisatie en onderhoud; dit is onze business. Waar wíj naar kijken, is de ‘laadpotentie’ van een locatie. Om ervoor te zorgen dat wij onze investering terug kunnen verdienen, is het van belang dat er een minimaal laadvolume wordt gehaald. Gelukkig hebben we er in de meeste gevallen wel vertrouwen in en kunnen we de laders plaatsen zonder enige kosten! Win-Win.

Vraag hier een gratis laadpalen check aan.

Steeds meer elektrische voertuigen op de weg.
Wat betekent dat voor jou?

Ook jij hebt vast gezien dat er steeds meer elektrische auto’s op de weg rijden. Wij zijn ervan overtuigd dat er steeds meer elektrische auto’s gaan komen. Nagenoeg alle autofabrikanten zetten in op elektrische modellen. Deze auto’s hebben een laadvoorziening nodig om te laden. Wij investeren in een netwerk met laadvoorzieningen en zoeken geschikte locaties om onze laders gratis te plaatsen.

Mariaz-5-1

Hoe werkt dat?

Wij werken met de laders van Ecotap,  Autel en Kempower. Dit zijn de “best-in-class” laders die voldoen aan de hoogste eisen. Deze worden uiteraard voorzien van voldoende energie. Hierin zijn twee mogelijkheden. We sluiten de laders aan op de meterkast van jouw bedrijf (en rekenen de energiekosten met je af) of we vragen een nieuwe aansluiting aan bij de netbeheerder. De kosten van een nieuwe aansluiting (zowel de eenmalige kosten als de maandelijkse kosten) nemen wij voor onze rekening.

Laden op locaties.

Onze laders staan bij vakantieparken en golfbanen, maar we exploiteren ook snellaadstations bij afritten van snelwegen of in druk binnenstedelijk gebied. Eigenlijk is niets ons te gek en kunnen we overal met onze laadoplossingen voorzien in de wensen en behoeften.

Merkvoering.

De laders worden standaard uitgevoerd met de merkvoering van Orange Charging maar in overleg kunnen we de laders (zonder meerprijs) ook uitvoeren in de merkvoering van jouw bedrijf.

Samen stellen we een overeenkomst op waarin onze afspraken worden vastgelegd.

Heb je ook interesse in het gratis plaatsen van één of meerdere oplaadpunten? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat mag je van ons verwachten?

USP oc

Je wilt jouw medewerkers, klanten of gasten toch ook voorzien in een verantwoorde en schone manier van rijden? Neem gerust contact met ons op en kom alles te weten over het exploiteren van een laadpaal.

Transparantie.

Het klinkt toch te mooi om waar te zijn, zou je denken?
Waar wíj naar kijken, is de ‘laadpotentie’ van een locatie. Om ervoor te zorgen dat wij onze investering terug kunnen verdienen, is het van belang dat er een minimaal laadvolume wordt gehaald. Gelukkig hebben we er in de meeste gevallen wel vertrouwen in en kunnen we de laders plaatsen zonder enige kosten! Wanneer de laders operationeel zijn, worden ze zichtbaar in een laadbeheer platform. We werken samen met een modern platform zodat alle laders inzichtelijk zijn voor deklant. Alles wat zich rond het gebruik en beheer van laadpunten en laadpassen afspeelt, wordt door het platform ondersteund. Denk hierbij aan de connectiviteit tussen de lader en het platform, instellingen en beheer van laadpunten, maar ook de facturatie van laad transacties en rapportages. We vinden het belangrijk dat alles transparant is voor de klant. Het platform is beschikbaar voor een laag bedrag per maand.

CP Zandvoort-11  gecomprimeerd

Verduurzaming. Als bedrijf kun je er niet meer omheen.

Als eigenaar van een bedrijf ontkom je er niet aan. Je hebt op verschillende vlakken te maken met verduurzaming van je bedrijf. Je wordt vanuit verschillende hoeken geconfronteerd met de noodzaak tot verduurzaming. De overheid stuurt aan op het verkleinen van de ecologische voetafdruk. Denk bijvoorbeeld ook aan het verminderen van afval, het bevorderen van recycling, duurzame inkopen, energieverbruik, maatschappelijke verantwoordelijkheid en natuurlijk het minimaliseren van de uitstoot van broeikasgassen. 

Lees hier de blog over de 6 voordelen van duurzame zakelijke laadpalen.

Orange Charging levert ook een positieve bijdrage aan de verduurzaming van de samenleving. Elektrisch rijden is de toekomst. Elke dag werken wij samen met onze partners aan oplossingen om dichter bij het doel van emissievrije mobiliteit te komen. Dit is onze missie! Samen maken we de wereld een stukje mooier en gezonder. Help je mee? 🙂

Steeds meer bezoekers en personeel zijn in het bezit van een elektrische auto

Op steeds meer openbare locaties of andere plekken waar veel mensen zich bewegen, kom je laadpalen voor elektrische voertuigen tegen. En dat is maar goed ook, want het aantal elektrische rijders blijft stijgen. Steeds meer autofabrikanten zetten in op elektrische modellen, dus ook in de nabije toekomst zullen er steeds meer elektrische voertuigen gaan komen. Ook snelladers worden steeds populairder! Elektrische rijders rekenen op een plek waar ze hun elektrische voertuig kunnen opladen.

Waarom zijn laadpalen belangrijk voor bedrijven?

Als bedrijf kun je er niet meer omheen; laadpalen zijn niet meer weg te denken en zijn cruciaal vanwege de overgang naar elektrische mobiliteit en duurzaamheid. Laadpalen zijn een basisbehoefte voor bezoekers, personeel en andere gebruikers. Ook spelen wetten en regelgeving een belangrijke rol, met steeds meer eisen voor het verplicht aanbieden van laadvoorzieningen bij (bedrijfsmatige)gebouwen. Laadpalen zijn een eenvoudige investering in duurzaamheid maar zorgen ook voor waardestijging van uw pand. Bedrijfseigenaren zijn vaak terughoudend door de hoge kosten die het plaatsen van laadpalen met zich mee kunnen brengen. Je kunt dan denken aan benodigde infrastructuur, elektrische bekabeling, mogelijke netverzwaring, de laadpalen zelf en de mogelijk aanpassingen aan het parkeerterrein. Wil je wel verduurzamen en laadpalen plaatsen, maar zit je niet te wachten op de hoge kosten? Dan is laadpaal exploitatie iets voor jou. 

Laadpaal exploitatie; hoe zit het dan?

Orange Charging betaalt voor de bedrijfseigenaar de laadpalen, de installatie en het onderhoud van de laadvoorzieningen.  We investeren in de toekomst. Hier staan we voor! We selecteren samen met de locatiehouder de beste locatie voor de laadvoorzieningen zodat het minimale laadvolume wordt behaald. Gelukkig hebben we er in de meeste gevallen wel vertrouwen in en kunnen we de laders plaatsen zonder enige kosten! Als locatiehouder stel je parkeervakken voor Orange Charging beschikbaar en hier geven we een vergoeding voor, waardoor het fungeert als extra inkomstenbron! Hoe leuk is dat?

Voordelen van exploitatie laadpalen op een rij.

✅ Gemak & service voor bezoekers en personeel met elektrische voertuigen.
✅ Makkelijk bijdrage aan duurzaamheid; verminderde Co2 uitstoot.
✅ Laadpalen worden gratis geplaatst en onderhouden door Orange Charging.
✅ Kostenbesparing op brandstof, onderhoud en wegenbelasting.
✅ Extra inkomstenbron: Als locatiehouder van de parkeervakken kun je ervoor kiezen om de laadpalen als betaalde dienst aan te bieden, wat een nieuwe inkomstenbron kan zijn.
✅ Het hebben van laadpalen kan de zichtbaarheid van een bedrijf als duurzame en maatschappelijk verantwoorde organisatie versterken.
✅ Als bedrijf heb je geen kosten, waardoor je kunt blijven richten op primaire investeringen en andere uitgaven. 
✅ Geen technische kennis nodig; onze experts adviseren de meest geschikte laadpalen voor iedere locatie. 

De voordelen van Orange Charging voor je op een rijtje:

✅ Een gepersonaliseerd laadpaaldesign voor jouw bedrijf, een echte eyecatcher!
✅ Snelle levering, onze laders zijn uit voorraad leverbaar.
✅ Wij regelen het hele proces van A tot Z.
✅ Samenwerking met gecertificeerde installatiebedrijven.
✅ Hoogwaardige kwaliteit laadpalen van Ecotap, Autel en Kempower.
✅ Onze helpdesk is 24/7 bereikbaar voor vragen en eventuele storingen aan de lader.
✅ Persoonlijk online platform met verrekeningen van laadtransacties en laadtarieven in één oogopslag.
✅ Software altijd up-to-date.

Wat zijn de voorwaarden voor een kosteloze laadpaal?

⚡ Parkeerplaatsen zijn eigendom (dus niet van de desbetreffende Gemeente).
⚡ Enkele parkeerplaatsen worden beschikbaar gesteld voor elektrische rijders.

Wij zoeken nieuwe locaties!-2

Wat voor laadpalen worden er geplaatst?

We werken met de laadpalen van Ecotap en de snelladers van Autel en Kempower. We hebben diverse laadpalen in ons assortiment. We kiezen de meest geschikte laadpaal voor de desbetreffende locatie.

Maureen bewerkt-1-min

 

 

 

Voordelen van onze laadpalen:

✅ Alle laadpassen worden geaccepteerd.
✅ Vandalisme-proof uitgevoerd.
✅ Er kunnen tegelijkertijd twee auto’s laden.
✅ De lader is voorzien van een slimme controller. waardoor optimale stroomverdeling tussen de laadstations mogelijk is.
✅ MID certificering.
✅ Aardlekbeveiliging Type B.
✅ Thermische brandbeveiliging.

Op onze producten pagina vind je de technische specificaties van ons assortiment. 

 

Bekijk hoe exploitatie werkt:

 


Hier kun je ook het uitgeschreven stappenplan lezen:
Stap 1: Contact opnemen
Als je interesse hebt in een laadpalen, neem dan contact op middels het contactformulier of via ons telefoonnummer: 085 – 105 47 50.
Stap 2: Informatievoorziening
We zullen algemene informatie verstrekken over onze laadpalen en stellen u enkele vragen over de desbetreffende locatie.
Stap 3: Locatie bezoek
Onze specialist bezoekt de locatie om de situatie te beoordelen. Hier wordt gekeken naar: de beschikbare ruimte, de elektrische infrastructuur, eventuele obstakels en we bepalen de optimale plaatsing voor de laadpaal.
Stap 4: Offerte & contract
Op basis van de bevindingen tijdens het locatie bezoek wordt een definitieve offerte opgesteld. Bij akkoord wordt een contract opgesteld en ondertekend.
Stap 5: Planning en voorbereiding
We plannen een datum voor de installatie.
Stap 6: Installatie laadpalen
Installatie van de laadpaal op de afgesproken locatie. Aansluiten op het elektriciteitsnet, testen van de functionaliteit en we geven een demonstratie over het gebruik van de laadpaal.
Stap 7: Nazorg
Het laders zijn klaar voor gebruik! We staan klaar voor eventuele vragen of problemen. De helpdesk is 24/7 bereikbaar voor eventuele storingen of vragen van elektrische rijders.
We houden van structuur en willen je als klant gaan ontzorgen! We regelen het ‘laadpaalproces’ van A tot Z. 
Tot slot wensen we de elektrische rijders veel laadplezier. 😉

Vraag naar de exploitatiemogelijkheden

Wil je een laadpaal van Ecotap laten installeren op jouw gewenste locatie en wil je de exploitatiemogelijkheden met ons team bespreken? Bel dan naar +31 (0)85 105 47 50 of stuur ons een e-mail via info@orangecharging.com. Wij staan voor je klaar en voorzien je van gedegen advies.

Bekijk hier ons (snel)lader assortiment

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

Vd Valk Breda-53

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur