CP Zandvoort-19 gecomprimeerd goed
  • Home
  • Ecotap laadpaal onderhoud

Onderhoud van de Ecotap-laadpaal

We arrange, We connect, We operate

Ben je in het bezit van een Ecotap-laadpaal met enkele- of duolader en is het nodig om deze van onderhoud te laten voorzien? Met het telefoonnummer dat op de paal staat, bereik je 24/7 de Ecotap-experts. Laat aan hen weten wat het unieke identificatienummer is, dat op de laadpaal van Ecotap staat, zodat ze op afstand het onderhoud kunnen regelen. Zo makkelijk kan het zijn!

Investeringsvrij
Breed assortiment
24/7 bereikbaarheid
Switch charging (1) groot

Met een Ecotap-laadpaal is het onderhoud zo geregeld

Het gebruiksvriendelijke laadbeheer- en onderhoudssysteem in onze laders, maakt het mogelijk om te communiceren met diverse aansturingsplatformen. Op afstand is het vaak meteen mogelijk om een storing te resetten. Mocht dit het probleem niet verhelpen, zal er een locatiebezoek plaatsvinden op het laadplein of andere laadlocatie. Bij Orange Charging in Roosendaal maken we gebruik van het uitgebreide Ecotap-servicenetwerk. Na het onderhoud kun je dus gewoon weer gebruikmaken van de Ecotap-laadpaal met enkele- of duolader.

Snellaadpaal

Regelmatig onderhoud laten uitvoeren

Hoewel Ecotap er altijd voor zorgt dat je een laadpaal met duolader van topkwaliteit hebt, is onderhoud bij dit soort apparatuur regelmatig nodig. Op deze manier houden we namelijk alles veilig en maak je nog jarenlang gebruik van het laadstation. Mocht je merken dat er iets mankeert aan de Ecotap-duolader, aarzel dan niet om het telefoonnummer te gebruiken voor onderhoud.

Vd Valk Breda-43 gecomprimeerd

Veel voorkomende problemen en oplossingen

Bij het gebruik van een laadpaal kun je als gebruiker problemen ondervinden tijdens het laden. We hebben de meest gestelde vragen beantwoord in onze FAQ-sectie om je te voorzien van de juiste informatie over onze laadpalen. We leggen bijvoorbeeld uit wat je moet als de laadkabel niet losgekoppeld wordt. 

Neem gerust contact met ons op

Ben je het in bezit van onze snellaadpalen? Is deze Ecotap-laadpaal met enkele- of duolader aan onderhoud toe? Dan bel je het best naar het telefoonnummer die je terugvindt op de Ecotap-producten. Op deze manier is je probleem met de Ecotap-laadpaal snel verholpen. Voor vragen aan ons team bel je naar +31(0)85 105 47 50 of stuur je een e-mail naar info@orangecharging.com.

 

Eveline Hartman Sales Support | Laadpaal Specialist

Heb je (technische) vragen of liever een locatie bezoek? Een adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. We beantwoorden graag al je vragen.

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

Gecomprimeerd Kempower_Charging_Solutions_Logistics-Color-StationCharger

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur