Foto-45-min gecomprimeerd
  • Home
  • Laadplein voor gemeenten

Laadplein voor gemeenten

We arrange, We connect, We operate

Een laadplein met kwalitatief hoogwaardige laadpalen is voor gemeenten tegenwoordig onmisbaar. Er zijn namelijk steeds meer EV-rijders die regelmatig hun auto moeten opladen. Wil jij in die behoefte voorzien? Neem dan Orange Charging uit Roosendaal in de arm en kies voor investeringsvrije laadpalen voor gemeenten.

Investeringsvrij
Totaalinstallaties
24/7 bereikbaarheid
Foto-15-3 gecomprimeerd

Een laadplein voor gemeenten creëren we met laadpalen van topkwaliteit

Of we nu voor gemeenten, bedrijven of instellingen een laadplein gaan creëren, wij werken altijd met de laadpalen van Ecotap, Kempower en Autel. Deze snellaadpalen zijn uitgerust met een slimme controller, waardoor communicatie met verschillende aansturingsplatformen mogelijk is. Ook staat er een telefoonnummer op iedere laadpaal, dat 24/7 bereikbaar is. Dat maakt deze laadpalen uitermate geschikt voor op een laadplein in diverse gemeenten. Hier rijden namelijk, zowel dag als nacht, EV-rijders langs die snel hun auto moeten opladen. Indien er dus problemen zijn, zijn deze snel opgelost dankzij onze onderhoud- en beheerservice.

Foto-32-min

Laadpleinen om laadbehoefte te voorzien

Niet elke EV-rijder heeft een laadstation op eigen terrein. Het is voor gemeenten daarom erg belangrijk om hen in laadbehoefte te voorzien door laadpalen op strategische openbare plekken te laten installeren door een professioneel bedrijf. Dit doen we bijvoorbeeld bij sportaccommodaties, openbare parkeerplaatsen en gemeentelijke parkeergarages.

Vraag naar de mogelijkheden

Ons team staat voor je klaar wanneer je de mogelijkheden voor laadpleinen in jouw gemeente wilt bespreken. Bel dus gerust naar +31 (0)85 105 47 50 of stuur een e-mail naar info@orangecharging.com. We vertellen je dan graag meer over de exploitatiemogelijkheden, zodat je een weloverwogen keuze maakt.

 

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

Foto-54-min

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur