Vd Valk Breda-29 gecomprimeerd-1
  • Home
  • Laadpalen met bedrijfslogo

Laadpalen met bedrijfslogo

We arrange, We connect, We operate

Laadpalen kunnen we bij Orange Charging maken met jouw bedrijfslogo. Deze komen standaard met het logo van ons bedrijf, maar we kunnen ons goed voorstellen dat je jouw bedrijfslogo wilt laten zien op je parkeerterrein. Gepersonaliseerde laders maken het plaatje helemaal compleet en wij werken hier graag aan mee.

Investeringsvrij
Totaalinstallaties
24/7 bereikbaarheid
Playdome gecomprimeerd

Personaliseer laadpalen met je unieke bedrijfslogo

Voor bedrijfsmatig gebruik raden we aan om onze Ecotap-duoladers te laten plaatsen op je parkeerterrein. Deze kunnen namelijk twee auto’s tegelijkertijd opladen en zijn verkrijgbaar als laadpalen of wandmodellen die gepersonaliseerd kunnen worden met je bedrijfslogo. Deze zijn perfect voor ieder snellaadplein. Wil je deze snelladers door onze professionals uit Roosendaal laten installeren? Dan regelen we dit van begin tot eind voor je, van de eerste inventarisatie tot de ingebruikname. Je doet hiervoor geen investering en maakt geen kosten voor het laadstation. Dat is ideaal, toch?

Kraakman-29 gecomprimeerd

Waarom personaliseren?

Verhoogd merkbewustzijn
Ieder (elektrisch) voertuig of passant ziet de gepersonaliseerde laadpaal met het bedrijfslogo! Dit vergroot de herkenbaarheid en verstrekt je bedrijfsimago als vooruitstrevend en milieubewust bedrijf. Door gebruik te maken van (herkenbare) kleuren voelen bezoekers zicht meer verbonden met het bedrijf. 

Professionele uitstraling
Gepersonaliseerde laadpalen geven een professionele en verzorgde indruk van je bedrijfsterrein of kantoorlocatie. Het toont aan dat je investeert in zowel de toekomst van mobiliteit als in de ervaring van je medewerkers en bezoekers.
toverland gecomprimeerd

Ons proces

Ontwerpvoorstel
Na het eerste gesprek ontvang je het 'laadpaalcontract' voorzien van een ontwerpvoorstel waarin het bedrijfslogo gepresenteerd wordt. We luisteren naar je al wensen, maar we kunnen je ook verrassen met een verfrissend en creatief design. We werken samen met een professionele designers die de mooiste creaties maken! Mogen wij je verrassen?

Aanpassingen & goedkeuring
Vanzelfsprekend staan we open voor suggesties en voeren we de nodige aanpassingen door tot je helemaal tevreden bent. 

Productie & Installatie
Zodra het ontwerp akkoord is, starten we met de productie. We werken samen met een professionele partner die de laadpaal voorziet van een sticker van hoogwaardige kwaliteit. We willen natuurlijk wel dat het jarenlang meegaat. (duurzaam!) Onze collega's uit het magazijn zorgen ervoor dat de laadpaal al bestickerd op transport gaat. Onze installatiepartners zullen de laadpalen operationeel opleveren zodat ze klaar zijn voor gebruik. Let's charge!

Neem vandaag nog contact met ons op

Wil je meer weten over ons of wil je een afspraak met ons maken? Laat dit aan ons weten door te bellen naar +31 (0)85 105 47 50 of een e-mail te sturen naar info@orangecharging.com. We bespreken graag de mogelijkheden van de installatie van Ecotap-laadpalen die we kunnen personaliseren met jouw bedrijfslogo.

 

Melsy van Amelsfort Sales Support | Laadpaal Specialist

Heb je (technische) vragen of liever een locatie bezoek? Een adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. We beantwoorden graag al je vragen.

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

Foto-6-3 gecomprimeerd

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur