VACATURE TECHNICAL & PRODUCT MANAGER

 

Kopie van OC-vacature (1)

Vacature Juni 2024: Actief

🚀 Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Technical & Product Manager

Wie zijn wij?

Orange Charging is onderdeel van Sakko Commercial. Een familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in energievoorziening. Gestart als leverancier in de kolenhandel en later als distributeur van moderne brandstoffen zetten wij onze jarenlange ervaring nu in om te verduurzamen en elektrisch laden makkelijk en mogelijk te maken voor iedereen.

Wij zijn dé partner voor laadoplossingen in diverse sectoren. Van zakelijke laadpalen tot grote laadpleinen en snellaadlocaties. Van inventarisatie tot installatie en beheer. Wij maken elektrisch laden makkelijk, zijn betrokken en staan voor persoonlijke service. We zijn trots op wat we doen en hechten veel waarde aan duidelijke communicatie en een fijne samenwerking!

Wat ga je doen als Technical & Product Manager?

Wil jij een belangrijke sleutelspeler zijn in de ontwikkeling van ons bedrijf? Als onderdeel van ons technisch team rapporteer je rechtstreeks aan onze algemeen directeur. Samen met onze

Technisch Manager (kantoor NL) en twee Technisch Project Managers (kantoor BE) ben je verantwoordelijk voor alle technische aspecten binnen ons bedrijf. Klinkt als een mooie uitdaging, toch?

Hier is een glimp van wat je te wachten staat:

Strategische Gesprekken: Je duikt in boeiende discussies met onze leveranciers over productproblemen en -ontwikkelingen. Een geweldige kans om jouw technische expertise maximaal in te zetten.

Ontwerpprojecten: Je krijgt de kans om grote (truck)laadlocaties te ontwerpen, inclusief netaansluitingen, batterijen en/of plattegronden. Als je het leuk vindt, zijn er ook mogelijkheden om het projectmanagement op te pakken of een projectmanager te ondersteunen.

Samenwerking met Sales: Samen met ons salesteam werk je aan commerciële voorstellen wanneer daar technische kennis voor nodig is. Ook breng je gezamenlijke bezoeken aan klanten, waardoor je de kans krijgt om het technische gezicht van Orange Charging te zijn.

Technische Uitdagingen: Van het opzetten van OCPI-verbindingen tot het uitvoeren van testen voor laders en betaalterminals. Geen enkele dag is hetzelfde als je bezig bent met het integreren van nieuwe systemen en het oplossen van complexe storingen.

Feedback en Verbeteringen: Jouw stem telt! Geef feedback aan fabrikanten over mogelijke verbeterpunten in laders en onderhoudssoftware. Je krijgt de kans om de producten van morgen vorm te geven.

Training en Onderhoud: Als expert binnen ons team geef je technische trainingen aan collega’s en als je dat leuk vindt ook aan klanten. Daarnaast werk je aan het verbeteren van ons onderhoudssysteem.

Op Locatie: Soms ben je onderweg naar klantlocaties om complexe storingen op te lossen. Een uitstekende kans om jouw technische vaardigheden in de praktijk te brengen.

Innovatie en Optimalisatie: Initieer mogelijkheden om bestaande producten te verbeteren, of het nu gaat om laders, aanrijbeveiligingen of digitale toegangssystemen.

Ons kantoor is gevestigd in Roosendaal, maar je zal ook geregeld onderweg zijn naar leveranciers en klanten. Zo krijg jij de kans om jouw talent op technisch vlak te laten stralen, terwijl je bouwt aan de toekomst van ons bedrijf.

Wat bieden wij jou?

Uitdagende functie in een snelgroeiende markt: Stap in een uitdagende rol waarin jij écht het verschil kunt maken. Als onderdeel van een van de snelst groeiende markten draag je bij aan de verduurzaming van Europa. Een kans om impact te maken en je stempel te drukken op de toekomst!

Afwisseling en eigen inbreng: Geen dag is hetzelfde! In deze rol heb je de vrijheid om mee te bepalen hoe we de functie invullen. De technische werkzaamheden zullen in onderling overleg met het technische team worden verdeeld. Jouw ideeën en input zijn van onschatbare waarde en worden gewaardeerd. Een perfecte kans om je creativiteit en innovatieve geest te laten zien.

Team van ervaren technische collega's: Word onderdeel van een team met ervaren technische collega's die klaar staan om hun kennis en expertise met jou te delen. Een omgeving waarin je kunt groeien, leren en jezelf verder kunt ontwikkelen.

Fijne werkomgeving met leuke collega's: Bij ons werk je niet alleen, maar maak je deel uit van een hecht team met leuke collega's. Een positieve werksfeer waarin samenwerking en plezier centraal staan.

Marktconform salaris: Hard werken verdient een passende beloning! We bieden een marktconform salaris dat past bij jouw ervaring.

Vrije dagen: Geniet van een goede balans tussen werk en privé met 26 vrije dagen per jaar bij een fulltime dienstverband. Tijd om op te laden, te ontspannen en te genieten van het leven buiten het werk.

Aanvullende arbeidsvoorwaarden: Naast een goed pensioen, krijg je van ons een mobiele telefoon, laptop en elektrische auto van de zaak, zodat je optimaal uitgerust bent om je werk te doen, waar je ook bent.

Wat neem jij met je mee?

HBO werk- en denkniveau: Je hebt een solide basis van kennis en begrip die je in staat stelt om complexe technische vraagstukken aan te pakken.

Elektrotechnisch goed onderlegd: Je hebt de nodige kennis op gebied van elektrotechniek en bent bekend met de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied.

Communicatieve vaardigheden: Je vindt het leuk om jouw kennis te delen en bent in staat om duidelijk en effectief te communiceren met zowel collega's als klanten.

Analytisch vermogen: Je bent bereid om je grondig te verdiepen in de technische specificaties van onze producten en kunt complexe informatie analyseren en interpreteren.

Passie voor producttesten: Je geniet ervan om hands-on producttesten uit te voeren en bent gedreven om de kwaliteit en prestaties van onze producten te verbeteren.

Zelfstandigheid: Je kunt zelfstandig opereren en neemt initiatief om taken aan te pakken en oplossingen te vinden, zonder constant toezicht nodig te hebben.

Flexibiliteit en toewijding: Je hebt een hands-on mentaliteit en bent bereid om, als dat een keer nodig is, buiten de reguliere kantooruren te werken om projecten af te ronden en doelen te bereiken.

Ervaring in de wereld van laadvoorzieningen of installatiebranche is een pré. Beheersing van de Duitse of Franse taal is een pré.

Ben je naar aanleiding van bovenstaande enthousiast geworden en wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Jasper Boogert via +31(0)6 83 21 65 49 of per mail jasper.boogert@orangecharging.com

Klik hier voor de vacature in PDF.

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

20211122-175A8928 gecomprimeerd groot

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur