Duurzame zakelijke laadpalen, 6 Voordelen van duurzame Laadstations

In een wereld waarin iedereen het over duurzaamheid heeft, zijn ondernemers continu bezig om hun bedrijven groener te maken. Je ziet steeds meer elektrische auto’s op de weg en dat is een geweldige bijdrage voor onze planeet! Overweeg je een laadpaal bij je bedrijf te plaatsen? Dat is niet alleen een innovatieve upgrade; het laat ook zien dat je serieus bezig bent met het verduurzamen van je bedrijf. Hier zijn 6 redenen waarom een laadpaal een slimme zet is voor jouw zaak:

1. Je zet de toon voor inspirerende verandering

Een laadpaal is een krachtig symbool van vernieuwing en groen denken. Door een laadpaal te plaatsen, zet je jouw bedrijf neer als een echte voorloper in de switch naar milieuvriendelijker vervoer. Je geeft anderen ook een duwtje in de rug om de stap naar elektrisch rijden te zetten. Het is een krachtige manier om te laten zien dat je bedrijf mee is met de tijd en geeft om onze planeet!

2. Je verhoogt de aantrekkingskracht van jouw bedrijf

Een laadpaal bij je bedrijf is een pluspunt. Het ziet er goed uit voor klanten en toekomstige werknemers die van groen houden. Het trekt ook nieuwe mensen aan die graag willen samenwerken met bedrijven die milieuvriendelijk zijn.

3. Je profiteert van financiële voordelen

Er zijn allerlei subsidies en belastingvoordelen waar je gebruik van kunt maken. Zowel op nationaal, regionaal als lokaal niveau gooien ze met voordelen om je te helpen met je investering. De meeste ondernemers kennen de KIA (Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek) wel, maar wist je dat je ook gebruik kunt maken van de MIA (Milieu-investeringsaftrek) voor je laadpaal? Dus duik eens in de regeltjes en check bij je gemeente wat er mogelijk is. Je zult zien dat je investering in een laadpaal sneller is terugverdiend dan je denkt!

4. Je biedt een toegevoegde service

Naast de financiële voordelen die een zakelijke laadpaal met zich meebrengt, is een laadpaal ook een waardevolle service voor zowel je team als je klanten. Met een laadpaal van Orange Charging maak je het leven van je team en je klanten namelijk een stukje makkelijker. Ze kunnen hun elektrische auto opladen, terwijl ze bij jou zijn en dat zullen ze zeker waarderen. Het is een kleine moeite, maar het maakt een groot verschil voor de mensen die elektrisch rijden!

5. Je hebt altijd controle over laadkosten

Met de nieuwste laadpalen houd je makkelijk de kosten bij. Je stelt simpel in wie wat betaalt, zodat niemand voor verrassingen komt te staan. Gebruikers hebben een laadpas nodig, dus de rekening gaat automatisch naar de juiste persoon. Lekker overzichtelijk!

6. Je ervaart de kracht van 100% groene stroom

Door alleen maar 100% groene stroom te gebruiken voor je laadpalen, doe je écht iets goeds voor onze planeet. Je helpt mee om de CO2-uitstoot te verminderen en je support ook nog eens de switch naar schone, hernieuwbare energie. Zo maken we samen de wereld stap voor stap, een beetje beter en groener!

Conclusie

Een laadpaal bij je bedrijf zetten is niet alleen strategisch, het is ook nog eens fantastisch voor de planeet! Het is alsof je je bedrijf een groen-oranje make-over geeft: groen omdat je de wereld helpt met meer duurzaamheid, en een vleugje oranje voor die frisse, innovatieve touch van Orange Charging. Het laat zien dat je bedrijf klaar is voor de toekomst van groene mobiliteit. Dus, klaar om een echt verschil te maken en je bedrijf naar een hoger, groener niveau te tillen? Exploiteer een laadpaal met Orange Charging: wij regelen de locatie, installatie, onderhoud en jij profiteert.

Neem contact op met Orange Charging en maak de switch vandaag nog!

Zakelijke laadpalen nodig, maar liever niet zelf investeren?

Ga voor laadpaal exploitatie. We vertellen je er graag alles over!

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

Foto-15 gecomprimeerd

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur