AZ Sint-Lucas Gent

Ziekenhuizen

Je auto opladen in het één na coolste parkeergebouw van de wereld.

In een online verkiezing, "World's Coolest Car Park Competition" is het parkeergebouw van AZ Sint-Lucas in Gent op een zeer knappe tweede plaats geëindigd. Een indrukwekkende parking waar je nu kunt laden! (VRT.be)

Waar moet je zijn?
AZ Sint-Lucas Gent
Groenebriel, 9000 Gent, België.

Hoeveel kan ik laden?
Er staan 36 Ecotap Duo wandladers met totaal 72 laadpunten. Aan elk laadpunt kan tot 22 kWh geladen worden.

Bereikbaarheid
Lees hier meer over de bereikbaarheid van het ziekenhuis.

Gepersonaliseerde laders
Orange Charging heeft de wandladers voorzien van een ontwerp met het logo van het ziekenhuis. Gepersonaliseerde laadpalen geven het ziekenhuis een professionele en verzorgde indruk. Hoe gaaf is dat?! 

Laadpalen bij zorginstellingen
Het plaatsen van laadvoorzieningen vraagt de nodige kennis en er komen vaak hoge kosten bij kijken. Iets waar de zorg op dit moment helemaal niet op zit te wachten. En dat snappen we maar al te goed. Toch wil je personeel, bezoekers en patiënten de mogelijkheid bieden om hun auto op te laden. Dat is in ieder geval alweer een zorg minder. Toch? Bij Orange Charging bieden we passende laadvoorzieningen aan in de vorm van exploitatie. Dit houdt in dat je niet hoeft te investeren, geen kosten maakt en niets hoeft te regelen. Stel een aantal parkeerplaatsen op het parkeerterrein beschikbaar en wij plaatsen kosteloos een laadpaal of zelfs een heel laadplein! Ontdek meer over exploitatie.  

Ideal voor zorginstellingen: een laadplein
Wanneer we een laadplein voor zorginstellingen gaan plaatsen, kijken we altijd naar de laadbehoefte van bezoekers. Is dit in een stad met veel EV-rijders of juist niet? Mochten er veel automobilisten van elektrische auto’s zijn die hun auto moeten opladen bij zorginstellingen, kiezen we al snel voor een grotere hoeveelheid aan laadpalen. Met vijf slimme laadpalen kun je al tien auto’s laten laden. We plaatsen in dit geval Ecotap-duoladers die gelijktijdig twee auto’s voeden. Natuurlijk kijken we gericht naar jouw gewenste locatie en adviseren je over de hoeveelheid aan laadstations en het type laadpaal.

Bekijk hier de foto's van het laadplein van het Noorderhart Mariaziekenhuis in Pelt.

                        

Neal van den Hoeck Project Management & Sales Executive BE

Heb je specifieke (technische) vragen of toch liever een locatie bezoek? Een adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. We beantwoorden graag al je vragen.

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

ecotap-snellader

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur