Damen Shiprepair Rotterdam

Bedrijven

Gepersonaliseerde laadpalen voor Damen Shiprepair Rotterdam.

Damen Shipyards Rotterdam, de grootste scheepsreparatiewerf in de Rotterdamse haven met locaties in Schiedam en de Botlek maakt deel uit van de Damen Shipyards Group, een vooraanstaande internationale scheepsbouwer en maritieme dienstverlener. Het bedrijf, opgericht in 1927, heeft zijn hoofdkantoor in Gorinchem, Nederland, en verschillende scheepswerven wereldwijd. Damen Shipyards staat bekend om het ontwerpen, bouwen, repareren en onderhouden van een breed scala aan schepen, waaronder werkschepen, patrouilleschepen, sleepboten, en hoogwaardige jachten.

De werf in Rotterdam is een van de grotere faciliteiten binnen de groep en is gespecialiseerd in complexe projecten, zoals de bouw en het onderhoud van zowel civiele als militaire schepen. Deze locatie is strategisch gelegen aan de Nieuwe Maas, een positie die uitstekende toegang biedt tot de Noordzee en andere belangrijke Europese scheepvaartroutes.

Het plaatsen van laadpalen past binnen de bredere duurzaamheidsstrategie van Damen.  Zij richten zich op het verlagen van de ecologische voetafdruk van hun operaties en het bevorderen van 'groene' technologieën in de maritieme sector. 


Gepersonaliseerde laders
Orange Charging heeft alle Ecotap Duo Laders voorzien van een ontwerp met het bedrijfslogo. Gepersonaliseerde laadpalen geven het parkeerterrein een professionele en verzorgde indruk!

Hoeveel kan ik laden? 
De parkeerplaatsen zijn momenteel uitgerust met 15 Ecotap Duo laders met totaal zo'n 30 laadpunten. Aan elk laadpunt kan tot 22 kWh geladen worden.

Adresgegevens
Damen Shiprepair Rotterdam
Admiraal De Ruyterstraat 24
3115 HB Schiedam
Zuid-Holland

www.damen.com

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

autotaalglas laadpaal

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur