Leger Des Heils

Landelijk netwerk Leger des Heils gaat voor elektrificatie.

Landelijk netwerk Leger des Heils gaat voor elektrificatie.

Diverse locaties worden voorzien van Ecotap laadpalen

Het elektrificeren bij Stichting Leger des Heils is begonnen en levert een positieve bijdrage aan de verduurzaming van de samenleving. Inmiddels zijn de eerste vijf locaties al binnen een paar weken na schriftelijk akkoord gerealiseerd. Orange Charging houdt eigen voorraad van laadpalen van het merk Ecotap en kan hierdoor snel leveren. Met een flexibel installatieteam kan zo het project voortvarend worden afgerond. De locaties van het leger des Heils worden voorzien van de kwalitatief hoogwaardige laadpalen van Ecotap. Dit is ook een van de redenen waarom het Leger des Heils voor Orange Charging heeft gekozen. De laadpalen zullen geïnstalleerd worden op zo’n 80 locaties! De realisaties zullen de komende jaren worden uitgevoerd. Dan is het volledige landelijke netwerk van Leger des heils voorzien van laadvoorzieningen. Het installatieteam van MW Solutions, waar Orange Charging mee samenwerkt is al op meerdere locaties geweest. Hierbij is gekeken naar de mogelijkheden met betrekking tot de elektrische installatie, de beste wijze om het kabeltracé te laten verlopen en de beste plek om de laadpalen uiteindelijk te plaatsen.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel

Op deze manier maakt Leger des Heils een goede start waarmee zij, naast hun eigen bedrijfsvoertuigen, ook het elektrisch laden voor hun personeelsleden, vrijwilligers en bezoekers faciliteren. Door een goede inrichting van het backofficesysteem heeft Leger Des Heils hierbij geen omkijken naar de uiteindelijke verrekening van deze transacties. Orange Charging wil graag in contact komen met andere bedrijven en stichtingen om de opgedane expertise ook voor hen in te kunnen zetten. Orange Charging is actief in Nederland, België en Duitsland. 

''Het Leger des Heils vindt duurzaamheid belangrijk. Om bij te dragen aan de klimaatdoelstellingen werken we samen met Orange Charging aan de uitrol van laadpalen en laadinfrastructuur.”' - Leger Des Heils

Didi 't Hart Project manager | Orange Charging B.V.

Wil je ook met Didi 't Hart in contact komen om mogelijkheden te bespreken? Je kunt altijd vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen of informatie opvragen.

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

Banner realisatie

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur