Parkeergarage 's Hertogenbosch

Parkeergarages

Laden in parkeergarages binnen de stad 's Hertogenbosch.

De gemeente 's Hertogenbosch heeft een tender opgesteld voor het plaatsen van laadvoorzieningen in parkeergarages binnen de mooie stad.

Deze tender heeft Orange Charging gewonnen (YES!). In juli 2021 zijn er 26 wandladers van het merk Ecotap geplaatst in verschillende parkeergarages, zoals de parkeergarage StationspleinWolvenhoek, St Josephstraat, Visstraat en de St Jan.

Duurzame mobiliteit staat hoog op de agenda van de gemeente 's Hertogenbosch. Dat vinden wij geweldig en zijn blij met onze samenwerking. Deze prachtig historisch stad zet met al deze laadvoorzieningen, grote stappen om het elektrisch rijden te stimuleren. 

Kijk eens op deze website, voor leuke uitjes, terwijl je auto intussen vollaad in één van de parkeergarages.

"In samenwerking met parkeerbeheer hebben we het dit project kunnen realiseren. Voor de installatie van de laders moeten sommige parkeervakken een aantal uur vrijgehouden worden. De afzettingen hebben jullie perfect geregeld!"

 
Didi 't Hart Project manager | Orange Charging B.V.

Wilt u ook met Didi 't Hart in contact komen om mogelijkheden te bespreken? U kunt altijd vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen of informatie opvragen.

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

ecotap-snellader

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur