Snellaadpaal

Snellaadpaal

We arrange, We connect, We operate

Exploiteer een snellaadpaal en profiteer van de vele voordelen. Bij Orange Charging in Roosendaal ontzorgen we je van A tot Z. Je doet geen investering, maakt geen kosten en hoeft zelfs niks te regelen. Je stelt enkel je parkeerplaats beschikbaar als snellaadlocatie, waarna wij je gewenste snellader voor een elektrische auto plaatsen.

Investeringsvrij
Totaalinstallaties
24/7 bereikbaarheid
Laadstekker

Kies de snellaadpaal die aan je wensen voldoet

Wanneer we een snellaadlocatie bij je bedrijfspand gaan creëren, doen we dit met de laders van Ecotap. Dit kwalitatief hoogwaardige merk maakt het mogelijk om van vrijwel iedere parkeerplaats een snellaadlocatie te maken. Je hebt de keuze uit de volgende snelladers:

  1. Ecotap DC60: een snellader voor één elektrische auto. De output is 60 kilowatt.
  2. Ecotap DC120: een snellaadpaal voor twee auto’s. De output is 120 kilowatt.
  3. Ecotap DC150: een snellader voor twee auto’s. De output is 150 kilowatt.
  4. Ecotap DC180: een snellaadpaal voor twee auto’s. De output is 180 kilowatt.


Bovenstaande laadstations hebben allemaal een CCS- en CHAdeMO-uitvoering, zodat vrijwel iedere elektrische auto gebruik kan maken van de snellader op uw snellaadlocatie.

Snellaadpaal

Een snellaadlocatie is waar te maken bij bedrijven in diverse sectoren

Onze specialisten hebben al op veel locaties snelladers voor elektrische auto’s mogen plaatsen. Denk dan aan bedrijven in uiteenlopende sectoren, zoals:

  1. Zorginstellingen
  2. Vastgoedondernemers
  3. Kantoorgebouwen


Het is daarnaast mogelijk om een snellaadplein op een openbare locatie in jouw gemeente te laten plaatsen. Lees snel verder om te ontdekken hoe dit werkt

Een snellaadplein op een openbare locatie

Steeds meer mensen rijden in een elektrische auto en hebben daarom regelmatig een snellader nodig. Wil jij dit aanbieden op openbare plekken in je gemeente? Dan kies je het best voor een snellaadplein met laadstations die vandalismebestendig zijn. Een afzonderlijke elektriciteitskast is niet nodig, want binnen onze laders is ruimte voor een rechtstreekse aansluiting van de netbeheerder. Ideaal en gemakkelijk dus!

Vraag naar de mogelijkheden

Wil je de mogelijkheden van een snellaadplein met ons bespreken? Ons team staat voor je klaar wanneer je belt naar +31 (0)85 105 47 50 of een e-mail stuurt naar info@orangecharging.com. We adviseren je dan tevens graag over de beste keuze in een snellaadpaal voor jouw gewenste locatie.

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

Orange Charging Didi

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur