vve-laadpalen - vastgoed

Vastgoed

Toenemende vraag elektrische laadpunten

Optimaliseer jouw vastgoed met elektrische laadvoorzieningen: voeg waarde toe en voorkom wildgroei

Elektrische laadpunten voor vastgoedondernemers


Bestaande parkeerplaatsen van uw vastgoedobjecten voorzien van elektrische laadvoorzieningen? Als vastgoedondernemer herken je ongetwijfeld de toenemende vraag naar elektrische laadpunten bij huurders. Voor nieuwe projecten is er al wetgeving om een percentage van de beschikbare parkeerplaatsen uit te rusten met laadvoorzieningen, maar dit geldt niet voor bestaande vastgoedprojecten. Voeg daarom waarde toe aan je huidige portefeuille door je vastgoedprojecten tijdig uit te rusten met laadpunten. Orange Charging gaat graag samen met jou op zoek naar een passende oplossing.

Rust parkeerplaatsen uit met laadpunten


Huurders die hun eigen oplossingen ontwikkelen, dat resulteert al snel in wildgroei. Dit stelt jou als vastgoedbeheerder voor de uitdaging om hier iets aan te doen. Parkeerplaatsen zelf uitrusten met laadpunten is daarom een uitstekend plan. Orange Charging biedt een betrouwbare laadoplossing voor vastgoedeigenaren en huurders. Behalve een betrouwbare dienstverlening verzekeren we je van kwalitatieve en hoogwaardige laadpunten. Het exploiteren van laadpalen is bij ons dan ook in goede handen.

Voordelen van exploitatie laadpalen op een rij 

Gemak voor patiënten, bezoekers en personeel met elektrische voertuigen.
Verminderde Co2 uitstoot.
Laadpalen worden
gratis geplaatst en onderhouden door Orange Charging.
Kostenbesparing op brandstof, onderhoud en wegenbelasting.
Extra inkomstenbron: Zorginstellingen kunnen ervoor kiezen om de laadpalen als betaalde dienst aan te bieden, wat een nieuwe inkomstenbron kan zijn.
Het hebben van laadpalen kan de
zichtbaarheid van een zorginstelling als duurzame en maatschappelijk verantwoorde organisatie versterken.


Laadpunt activeren: hoe werkt het?


De groei van elektrische voertuigen is de laatste jaren snel gegaan en neemt ook de toekomst toe. Dit vraagt dan ook om uitbreiding van laadpunten op bestaande parkeerplaatsen van je vastgoedobjecten. Neemt de vraag van huurders toe en wil je voorkomen dat ze zelf op zoek gaan naar een passende laadoplossing? Laat Orange Charging je ontzorgen en kies ervoor om een laadpunt te activeren via onze website. Na je aanvraag nemen we snel contact met je op om je wensen door te nemen.

Orange Charging: de oplossing voor jouw vastgoedproject


Orange Charging biedt altijd een passende oplossing voor je vastgoedproject(en). Nieuwsgierig naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem een kijkje bij onze gerealiseerde projecten en besteed dit project uit aan een ervaren team van professionals. Naast het beantwoorden van al je vragen, regelen we ook de realisatie van jouw laadpuntoplossing bij je vastgoedobjecten. Interesse? Activeer direct een laadpunt via de website of vraag een gesprek aan met een van onze adviseurs.

De voordelen van Orange Charging voor je op een rijtje:

✅Een gepersonaliseerd laadpaaldesign voor jouw bedrijf, een echte eyecatcher!
✅ Snelle levering, onze laders zijn uit voorraad leverbaar
✅ Wij regelen het hele proces van A tot Z
✅ Samenwerking met gecertificeerde installatiebedrijven
✅ 
Hoogwaardige kwaliteit laadpalen van Ecotap en Autel
✅Onze helpdesk is 24/7 bereikbaar voor vragen en eventuele storingen aan de lader
Persoonlijk online platform met verrekeningen van laadtransacties en laadtarieven in één oogopslag
Met ons eigen platform is de software altijd up-to-date

Meer weten over onze dienstverlening? Neem contact op!


Wil je meerdere laadpunten activeren bij de parkeerplaatsen van de objecten die je verhuurt? Wij zorgen voor alles en daarom nodigen we je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ontwerp, realisatie en beheer vertrouw je probleemloos aan ons toe. Meer weten over Orange Charging en wat we zoal doen? Bezoek de Over ons-pagina of neem direct telefonisch contact op voor het inplannen van een afspraak of het aanvragen van een laadvoorziening!

 

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

jasper blauwe colbert

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur