Laadpaal kopen? Hoe het werkt!

Wat zijn de mogelijkheden?

Je bent er over uit, je gaat een laadpaal kopen! Maar wist je dat er ook andere laadoplossingen zijn met verschillende behoeften en budgetten? Koop is namelijk niet de enige optie. We zetten het voor je op een rijtje:

Laadpaal kopen
Samen bepalen we je behoefte en helpen we je kiezen de juiste laadpaal te kiezen. Vervolgens kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening inclusief installatie. Dit doen we in samenwerking met een aantal vaste installatiepartners, waarbij we voor iedere opdracht vooraf de installatiekosten bepalen. Dit doen we door een online schouwing of locatie bezoek. Heb je een eigen huisinstallateur dan is dit ook geen probleem en zorgen wij voor een goede samenwerking. Na de installatie zorgen we voor de juiste ondersteuning én onderhoud om ervoor te zorgen dat alles goed werkt!

Laadpaal leasen
Klinkt interessant toch? Laadpalen leasen. Maar wat als we je vertellen dat het nóg beter kan? Bij Orange Charging bieden we namelijk laadoplossingen aan in de vorm van exploitatie. Dit houdt in dat jij je parkeerplaats- of terrein beschikbaar stelt en wij kosteloos de laadpalen plaatsen. Dit is écht waar!