Contact opnemen

Wie zijn wij?

Orange Charging is dé partner voor elektrische laadoplossingen. We realiseren laadvoorzieningen voor bedrijven, vakantieparken, hotels, langs snelwegen en ook voor jouw gemeente. Wij regelen het: van inventarisatie tot installatie en beheer. Een laadpaal aanvragen via Orange Charging biedt eigenlijk alleen maar voordelen:

  • 100% geregeld
  • Elke laadpas wordt geaccepteerd
  • Hoogwaardige kwaliteit laadpalen van Ecotap

Al een aanvraag ingediend bij de gemeente?

Heb je de aanvraag voor een openbare laadpaal al ingediend bij jouw gemeente? Super! Deel dan je aanvraagnummer via het formulier bovenaan de pagina en wij regelen de rest! Uiteraard houden we je op de hoogte van de voortgang. Simpel toch?

Nog geen aanvraag ingediend bij de gemeente?

Geen probleem! Een laadpaal aanvragen bij de gemeente heb je zo gedaan. Doorloop de volgende stappen en maak binnenkort ook gebruik van een openbare laadpaal bij jou in de buurt:

  • Vraag een openbare laadpaal aan op de website van jouw gemeente.
  • Als de aanvraag geaccepteerd is, ontvang je een aanvraagnummer.
  • Deel dit aanvraagnummer met ons via het invulformulier op deze pagina en wij zorgen ervoor dat de laadpaal aangevraagd, geplaatst en onderhouden wordt.

 

We houden je tussendoor op de hoogte van de voortgang en laten we je weten wanneer de laadvoorziening daadwerkelijk geplaatst wordt. Goed om te weten: wanneer een laadpaal eenmaal staat, is onze service-afdeling 24/7 bereikbaar mochten er zich ooit problemen voordoen. 

Nog vragen over het aanvragen van een laadpaal bij de gemeente?

We staan altijd klaar om je bij eventuele vragen te ondersteunen. Twijfel dan ook niet om contact met ons op te nemen!

Neem contact met ons op