Vd Valk Breda-9 gecomprimeerd
  • Home
  • Laadpalen bestellen

Laadpalen bestellen

Wil jij laadpalen bestellen om te plaatsen op of in een parkeerterrein of parkeergarage bij jouw bedrijf, hotel, vakantiepark, vastgoed of zorginstelling?

Dan ben je bij Orange Charging aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van laadvoorzieningen die passen bij jouw wensen. Verkoop, exploitatie en onderhoud van laadpalen: bij ons kun je voor alles terecht. Wij maken het makkelijk!

Laadpalen bestellen?

Doe eenvoudig een aanvraag

Volledig investeringsvrij
Installatie tot onderhoud 100% geregeld
Reguliere en snelladers

Elektrisch rijden is in opkomst. Bijna 1 op de 10 personenauto's in Nederland is in 2022 elektrisch of hybride. Met de opkomst van elektrische rijden wordt de vraag naar oplaadpunten en met name laadpalen natuurlijk groter. Steeds meer parkeerplaatsen en –garages hebben tegenwoordig een of meerdere laadpalen beschikbaar voor elektrische auto's. Bedrijven, ziekenhuizen, zorginstellingen, gemeenten, pretparken. Overal waar veel auto's parkeren wordt een laadpaal gevraagd. Daarom is het belangrijk om de mogelijkheden te kennen als je laadpalen wil bestellen 

werkwijze exploitatieExploitatie.

Orange Charging biedt passende laadvoorzieningen aan in de vorm van exploitatie. Geen investering, geen kosten en geen geregel. Jij stelt je parkeerterrein beschikbaar en wij plaatsen kosteloos de laadpaal. Zo simpel kan het zijn. Of je nu een laadpalen wil exploiteren voor een bedrijf, zorginstelling, gemeente, vakantiepark, hotel of VvE, Orange Charging regelt alles voor je. Van planning tot realisatie en onderhoud; dit is onze business. Waar wíj naar kijken, is de ‘laadpotentie’ van een locatie. Om ervoor te zorgen dat wij onze investering terug kunnen verdienen, is het van belang dat er een minimaal laadvolume wordt gehaald. Gelukkig hebben we er in de meeste gevallen wel vertrouwen in en kunnen we de laders plaatsen zonder enige kosten! Win-Win.

Vraag hier een gratis laadpalen check aan.

Mogelijkheden voor laadpalen bestellen

Laadpalen bestellen gaat natuurlijk niet over één nacht ijs. Er zijn veel zaken waar je rekening mee moet houden. Hoeveel laadpalen heb je nodig? Hoe worden ze aangesloten? Wie regelt de installatie en het onderhoud? Bij Orange Charging hoef je je daar gelukkig geen zorgen over te maken dankzij onze dienst ‘Verkoop & installatie’. Als je laadpalen besteld bij ons kun je rekenen op een volledige dienstverlening, inclusief installatie. Hiervoor hebben wij een aantal betrouwbare installatiepartners die op locatie langskomen en alles voor je regelen. Heb je zelf een installateur? Geen probleem, dan zorgen wij voor een goede samenwerking.

Assortiment laadpalen

Orange Charging levert een breed assortiment aan laadpalen. We werken met drie verschillende merken.

 

Ecotap 

Ecotap is één van de marktleiders op het gebied van de productie van laadpalen. Al sinds 2011 zijn zij actief op de markt en staan ze bekend om de hoge kwaliteit laadpalen die ze produceren. Het assortiment dat wij bieden varieert van de Ecotap Homebox (voor thuisgebruik) tot de Ecotap Duo Lader. Laatstgenoemde is uitermate geschikt voor bedrijfsmatig en zakelijk gebruik. Bij deze laadpalen is het mogelijk om twee voertuigen gelijktijdig aan te sluiten en op te laden met een capaciteit van 22kW.

Autel

Autel is opgericht in 2004 en richt zich op de ontwikkeling en verkoop van diagnostische oplossingen voor de auto-industrie. In 2021 is Autel begonnen met de ontwikkeling van laadoplossingen met als doel de duurzame ontwikkeling te verbeteren. Inmiddels is er een indrukwekkend productenaanbod beschikbaar. De producten en oplossingen van Autel bestrijken meer dan 70 landen. Voor de Benelux regio is Orange Charging aangesteld als distributeur.


Kempower

Kempower ontwerpt en produceert betrouwbare en gebruiksvriendelijke DC snellaadoplossingen voor elektrische voertuigen. Hun visie is om 's werelds meest gewilde EV-laadoplossingen te creëren voor iedereen, overal. De productontwikkeling en productie zijn gevestigd in Finland, waarbij het merendeel van de materialen en componenten lokaal betrekken. Ze richten ons op alle gebieden van e-mobiliteit, van elektrische auto's, vrachtwagens en bussen tot machines en maritiem. De modulaire en schaalbare laadsysteem en onze software zijn ontworpen door EV-rijders voor EV-rijders, wat de beste gebruikerservaring biedt aan onze klanten over de hele wereld.

Wil je ons hele assortiment bekijken? Klik dan op onderstaande link. Wil je graag advies over welke laadpaal het beste is voor jouw situatie?

Neem dan contact met ons op en onze experts denken graag met je mee! 

Laadpaal exploitatie: laadpalen zonder investering

Heb je niet de behoefte om laadpalen te kopen, maar wil je wel graag jouw parkeergelegenheid beschikbaar stellen om laders te plaatsen? Dan biedt Orange Charging passende laadvoorzieningen aan in de vorm van laadpaal exploitatie. Samen bepalen we de exacte plaatsing en wij verzorgen verder de energievoorziening, installatie en het onderhoud. Op deze manier heb je zonder investering wel laadvoorzieningen geregeld op de bewuste parkeergelegenheid. Het aanvragen van laadpaal exploitatie is heel eenvoudig: 

  • Stap 1: Neem contact met ons op voor passend advies 
  • Stap 2: Schouwing op locatie (of online) 
  • Stap 3: Voorstel wordt getekende overeenkomst 
  • Stap 4: Installatie op locatie (of je kunt dit zelf regelen) 
  • Stap 5: Klaar om te laden! 
  • Stap 6: Probleem of periodiek onderhoud? Geen zorgen, pakken wij op. 

 

Makkelijker dan dit wordt het niet! Heb je interesse in laadpalen op locatie? Vraag dan een adviesgesprek aan en we bespreken graag de mogelijkheden met je! 

Wat kan je van ons te verwachten

Laadpaal bestellen met eigen logo

Wil je dat de laadpaal bij jouw parkeergelegenheid helemaal past in de branding van jouw bedrijf of organisatie? Ook dat is geen probleem. Bij Orange Charging kun je kiezen voor gepersonaliseerde laders die helemaal passen in de stijl van de plaats waar ze staan. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor de personalisatie van laadpalen? Neem dan een kijkje in onze projecten voor inspiratie. 

20211122-175A8928 gecomprimeerd

Onze sectoren en expertises.

In andere sectoren zijn we ook actief om de aanvraag van laadpalen soepel en efficiënt te laten verlopen.

We plaatsen zakelijke kosteloze laadpalen in de volgende segmenten:

Bekijk hier al onze projecten!

Melsy van Amelsfort Sales Support | Laadpaal Specialist

Heb je (technische) vragen of liever een locatie bezoek? Een adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. We beantwoorden graag al je vragen.

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

CP Zandvoort-19 gecomprimeerd goed 1

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur