CP Zandvoort-19 gecomprimeerd goed 1
  • Home
  • Laadpalen voor de VVE

Laadpalen voor de VVE

We arrange, We connect, We operate

Wij installeren laadpalen voor de VvE, zonder gedoe. We weten dat het een uitdaging kan zijn om de juiste laadpalen te kiezen, aangezien er veel regels vastzitten aan de plaatsing bij de VvE en het onderhoud van de laders. Wij nemen je dit uit handen en investeren in een netwerk van laadvoorzieningen, zonder dat jij daar kosten voor maakt.

Investeringsvrij
Totaalinstallaties
24/7 bereikbaarheid
CP Zandvoort-13 gecomprimeerd goed

Wij leveren maatwerk laadpalen voor de VVE en voorzien deze van onderhoud

Wanneer je Orange Charging uit Roosendaal in de arm neemt, profiteer je van persoonlijk advies en laadpaalinstallatie op maat. We bekijken de locatie, aanleg van de infrastructuur en de brandveiligheid. Dat laatste is een veelbesproken onderwerp bij laadpalen voor de VvE; onderhoud is dan ook extra belangrijk. Zo wordt dit namelijk gewaarborgd. De laders van Ecotap zijn ontzettend brandveilig en hebben onder andere de volgende eigenschappen:

  1. Indien er een brand in een laadpaal ontstaat, zal de interne temperatuurmeting direct alles afschakelen. Aardlekschakelaars en uiteindelijk de interne hoofdzekeringen worden geactiveerd.
  2. Aangesloten voertuigen worden direct ontkoppeld en vrij van spanning gemaakt wanneer er een temperatuur ontstaat die hoger is dan 70 graden.
  3. De laadzuil is volledig van staal, waardoor er bij een aanrijding weinig kans is op beschadiging van de elektrische voorzieningen.

Laat ons je laadpalen plaatsen en onderhouden

We vertellen je graag meer over de laadpalen die we bij de VvE plaatsen en van het juiste onderhoud en beheer voorzien. Met onze laadstations blijft iedereens veiligheid gewaarborgd en kunnen EV-rijders altijd hun auto’s opladen. Bespreek de mogelijkheden door contact met ons op te nemen. Je belt ons via +31 (0)85 105 47 50 of stuurt een e-mail naar info@orangecharging.com.

 

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

Van Nelle Fabriek-07 gecomprimeerd

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur