jasper en hans lage resolutie
  • Home
  • Laadpalen voor de VVE

Laadpalen voor de VVE

We arrange, We connect, We operate

Wij installeren laadpalen voor de VvE, zonder gedoe. We weten dat het een uitdaging kan zijn om de juiste laadpalen te kiezen, aangezien er veel regels vastzitten aan de plaatsing bij de VvE en het onderhoud van de laders. Wij nemen je dit uit handen en investeren in een netwerk van laadvoorzieningen, zonder dat jij daar kosten voor maakt.

Investeringsvrij
Totaalinstallaties
24/7 bereikbaarheid
4. gecomprimeerdjpg groot

Wij leveren maatwerk laadpalen voor de VVE en voorzien deze van onderhoud

Wanneer je Orange Charging uit Roosendaal in de arm neemt, profiteer je van persoonlijk advies en laadpaalinstallatie op maat. We bekijken de locatie, aanleg van de infrastructuur en de brandveiligheid. Dat laatste is een veelbesproken onderwerp bij laadpalen voor de VvE; onderhoud is dan ook extra belangrijk. Zo wordt dit namelijk gewaarborgd. De laders van Ecotap zijn ontzettend brandveilig en hebben onder andere de volgende eigenschappen:

  1. Indien er een brand in een laadpaal ontstaat, zal de interne temperatuurmeting direct alles afschakelen. Aardlekschakelaars en uiteindelijk de interne hoofdzekeringen worden geactiveerd.
  2. Aangesloten voertuigen worden direct ontkoppeld en vrij van spanning gemaakt wanneer er een temperatuur ontstaat die hoger is dan 70 graden.
  3. De laadzuil is volledig van staal, waardoor er bij een aanrijding weinig kans is op beschadiging van de elektrische voorzieningen.

Laat ons je laadpalen plaatsen en onderhouden

We vertellen je graag meer over de laadpalen die we bij de VvE plaatsen en van het juiste onderhoud en beheer voorzien. Met onze laadstations blijft iedereens veiligheid gewaarborgd en kunnen EV-rijders altijd hun auto’s opladen. Bespreek de mogelijkheden door contact met ons op te nemen. Je belt ons via +31 (0)85 105 47 50 of stuurt een e-mail naar info@orangecharging.com.

 

werkwijze exploitatie

Exploitatie.

Orange Charging biedt passende laadvoorzieningen aan in de vorm van exploitatie. Geen investering, geen kosten en geen geregel. Jij stelt je parkeerterrein beschikbaar en wij plaatsen kosteloos de laadpaal. Zo simpel kan het zijn. Of je nu een laadpalen wil exploiteren voor een bedrijf, zorginstelling, gemeente, vakantiepark, hotel of VvE, Orange Charging regelt alles voor je. Van planning tot realisatie en onderhoud; dit is onze business. Waar wíj naar kijken, is de ‘laadpotentie’ van een locatie. Om ervoor te zorgen dat wij onze investering terug kunnen verdienen, is het van belang dat er een minimaal laadvolume wordt gehaald. Gelukkig hebben we er in de meeste gevallen wel vertrouwen in en kunnen we de laders plaatsen zonder enige kosten! Win-Win.

Vraag hier een gratis laadpalen check aan.

Laadpaal exploitatie; hoe zit het dan?

Orange Charging betaalt voor de bedrijfseigenaar de laadpalen, de installatie en het onderhoud van de laadvoorzieningen.  We investeren in de toekomst. Hier staan we voor! We selecteren samen met de locatiehouder de beste locatie voor de laadvoorzieningen zodat het minimale laadvolume wordt behaald. Gelukkig hebben we er in de meeste gevallen wel vertrouwen in en kunnen we de laders plaatsen zonder enige kosten! Als locatiehouder stel je parkeervakken voor Orange Charging beschikbaar en hier geven we een vergoeding voor, waardoor het fungeert als extra inkomstenbron! Hoe leuk is dat?

Voordelen van exploitatie laadpalen op een rij.

✅ Gemak & service voor bezoekers en personeel met elektrische voertuigen.
✅ Makkelijk bijdrage aan duurzaamheid; verminderde Co2 uitstoot.
✅ Laadpalen worden gratis geplaatst en onderhouden door Orange Charging.
✅ Kostenbesparing op brandstof, onderhoud en wegenbelasting.
✅ Extra inkomstenbron: Als locatiehouder van de parkeervakken kun je ervoor kiezen om de laadpalen als betaalde dienst aan te bieden, wat een nieuwe inkomstenbron kan zijn.
✅ Het hebben van laadpalen kan de zichtbaarheid van een bedrijf als duurzame en maatschappelijk verantwoorde organisatie versterken.
✅ Als bedrijf heb je geen kosten, waardoor je kunt blijven richten op primaire investeringen en andere uitgaven. 
✅ Geen technische kennis nodig; onze experts adviseren de meest geschikte laadpalen voor iedere locatie. 

De voordelen van Orange Charging voor je op een rijtje:

✅ Een gepersonaliseerd laadpaaldesign voor jouw bedrijf, een echte eyecatcher!
✅ Snelle levering, onze laders zijn uit voorraad leverbaar.
✅ Wij regelen het hele proces van A tot Z.
✅ Samenwerking met gecertificeerde installatiebedrijven.
✅ Hoogwaardige kwaliteit laadpalen van Ecotap, Autel en Kempower.
✅ Onze helpdesk is 24/7 bereikbaar voor vragen en eventuele storingen aan de lader.
✅ Persoonlijk online platform met verrekeningen van laadtransacties en laadtarieven in één oogopslag.
✅ Software altijd up-to-date.

Peter Polet Sales Executive | Vastgoed & VvE specialist

Heb je (technische) vragen of wens je liever een locatie bezoek? Een adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. We beantwoorden graag al je vragen.

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

Van Nelle Fabriek-07 gecomprimeerd

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur