Wij zijn Orange Charging

Dé onafhankelijke aanbieder van elektrische laadoplossingen!

Orange Charging is dé partner voor laadoplossingen in diverse sectoren. Van een enkele laadpaal tot grote laadpleinen en snellaadlocaties. Van inventarisatie tot installatie en beheer. Wij ontzorgen onze klanten volledig! Meer weten? Neem contact met ons op!

Wie wij zijn.

Orange Charging is een onafhankelijke aanbieder van elektrische laadoplossingen. Met meer dan 100 jaar ervaring, eerst als kolenhandelaar en later als distributeur van moderne brandstoffen, heeft Orange Charging een rijke historie.  Wij leveren diverse oplossingen en hebben expertises in verschillende sectoren.

Expertises

Historie

Met meer dan 100 jaar ervaring, eerst als kolenhandelaar en later als distributeur van moderne brandstoffen, heeft Orange Charging een rijke historie. In 2019 is besloten om verder in te gaan zetten op een verduurzaming van de activiteiten en om te investeren in elektrische mobiliteit. Met een focus op een snelle en goed doordachte uitrol van laadnetwerken in Nederland, België en Duitsland, verwacht Orange Charging een belangrijke rol te kunnen spelen in het terugdringen van de CO2-uitstoot. Na een grote diversiteit aan succesvolle exploitatieprojecten heeft Orange Charging zich gespecialiseerd als allround leverancier van laadoplossingen

Onze missie

Ons team

Ons team met experts staat voor je klaar en heeft voor ieder vraagstuk de juiste laadoplossing.

Bekijk ons team

Interesse in onze dienstverlening?

Wij ontzorgen u volledig met betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

We horen graag van u!

+31 (0)85 105 47 50 info@orangecharging.com Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:30