Samenwerkingsovereenkomst Orange Charging en Autel

  Foto-39-min Den Haag - Orange Charging en Autel sluiten Benelux overeenkomst voor de verkoop en distributie van hoogwaardige snelladers.

Jasper Boogert, Algemeen directeur bij Orange Charging, is blij met de samenwerking. “We merken dat de vraag naar hoogwaardige snelladers enorm aan het stijgen is. We hebben voorafgaand een uitgebreide marktanalyse gemaakt en waren direct onder de indruk van de productspec, kwaliteit en de professionaliteit van Autel.

Autel heeft een unieke, volledige productrange met modulaire snelladers met laadcapaciteiten tot 640kW. Zo geeft de Autel DC Fast wel 100 km bereik in 5 minuten met 480 kW laadvermogen. Dit is ideaal voor onze klanten met een grotere laadbehoefte. Met Autel als aanvulling in ons assortiment, kunnen wij hoogwaardige laadoplossingen aanbieden voor ieder bedrijf.’’

Ting Cai, CEO van Autel Europe, is erg tevreden over de deal met Orange Charging. “Samen met Orange Charging kunnen we de Benelux markt perfect bedienen. In zowel Nederland als België hebben ze kantoren met trainingsfaciliteiten voor installateurs. Daarnaast hebben ze een sterke verkooporganisatie en een groot netwerk met klanten in diverse branches. We kunnen niet wachten om te zien wat Orange Charging als partner gaat bijdragen met onze MaxiChargers en wat we samen kunnen doen om een groenere toekomst voor de wereld te creëren.”

Over Autel

Autel werd opgericht in 2004 en is wereldwijd 1 van de marktleiders is op gebied van diagnoseapparatuur voor voertuigen. Ze zijn actief in 70 landen en hebben een indrukwekkende range aan snelladers ontwikkeld.

 

Bekijk ons aanbod voor meer informatie over onze Autel laadoplossingen. 

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

publi-2

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur