Samenwerkingsovereenkomst Orange Charging en Kempower

   Kempower (1)ORANGE CHARGING EN FINSE LAADPALENFABRIKANT KEMPOWER SLUITEN PARTNERSCHAP
 

Roosendaal, 13-12-2023 – Orange Charging, een vooraanstaande leverancier en exploitant van innovatieve laadvoorzieningen, kondigt een partnerschap aan met Kempower, de Finse fabrikant van snellaadoplossingen voor elektrische voertuigen en -materieel. De samenwerking richt zich op de verdeling van laders binnen de Benelux.

Arno van Geldorp, sales executive en technisch DC specialist bij Orange Charging is blij met de samenwerking. “Door toevoeging van de Kempower laders aan onze productrange kunnen we onze klanten altijd een passende lader bieden. Kempower staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige snelladers die vaak worden ingezet voor het laden van elektrische bussen, -trucks en -graafmachines. Dit zijn segmenten die enorm snel groeien en waarbinnen wij inmiddels een mooi klantenbestand hebben opgebouwd. De Kempower Satellite Charging Systems zorgen ervoor dat het beschikbare vermogen optimaal en dynamisch verdeeld kan worden over de aangesloten voertuigen. Hierdoor is er voor elke laadvraag een optimale oplossing beschikbaar.”

Roderick Spanjers, Key Account Manager Benelux van Kempower, zegt: "Orange Charging sluit naadloos aan bij de ambitie van Kempower om iedereen en overal de beste laadoplossing voor elektrische voertuigen aan te bieden. Orange Charging heeft verschillende technische specialisten in dienst en bedient klanten in zowel de Nederlandse als Belgische markt waar we een snel groeiende markt zien in openbare auto- en/of vrachtwagenlaadstations en depotlaadoplossingen. Ze leveren bijna alle producten uit voorraad, wat ons in staat stelt om onze eindklanten nog beter te bedienen."

Over Orange Charging
Orange Charging is onderdeel van Sakko Holding, één van de grootste volledig zelfstandige brandstofleveranciers in Nederland. In 2020 heeft Sakko besloten om nog meer in de te gaan zetten op verduurzaming en op elektrische mobiliteit. Orange Charging heeft de ambitie om binnen een afzienbare periode een Europees netwerk met laadpunten uit te rollen. Orange Charging is distributeur van de merken Ecotap, Autel en Kempower. www.orangecharging.com 

Over Kempower
Wij ontwerpen en produceren betrouwbare en gebruiksvriendelijke DC snellaadoplossingen voor elektrische voertuigen. Onze visie is om 's werelds meest gewilde EV-laadoplossingen te creëren voor iedereen, overal. Onze productontwikkeling en productie zijn gevestigd in Finland, waarbij we het merendeel van onze materialen en componenten lokaal betrekken. We richten ons op alle gebieden van e-mobiliteit, van elektrische auto's, vrachtwagens en bussen tot machines en maritiem. Ons modulaire en schaalbare laadsysteem en onze software zijn ontworpen door EV-rijden en voor EV-rijders, wat de beste gebruikerservaring biedt aan onze klanten over de hele wereld. Kempower is genoteerd een de Nasdaq First North Growth Market Finland. 
www.kempower.com 

Bekijk hier het officiële persbericht in PDF.


Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

Foto-14-min gecomprimeerd

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur