Contact opnemen

Elektrische oplaadpalen van Ecotap

Orange Charging werkt met de laders van Ecotap. Ecotap is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Boxtel, en is één van de marktleiders op gebied van laadoplossingen voor elektrisch vervoer en levert laders in meer dan 20 landen. Omdat Ecotap sinds 2011 actief is met het produceren van laadpalen, is er inmiddels veel ervaring en zijn er specialisten die op elke vraag een antwoord kunnen geven. Daarmee kunnen we jou de beste service voor de laagste kosten aanbieden!

Laden in parkeergarages

Op zoek naar laadvoorzieningen in jouw parkeergarage? Orange Charging ondersteunt bedrijven, gemeentes en VVE's in het plaatsen van wandladers in parkeergarages zodat bewoners of personeel hun elektrische auto kunnen opladen. Wij leveren de laadpalen en verzorgen kosteloos de installatie hiervan. Ook op het gebied van brandveiligheid voldoen de Ecotap laders aan de hoogste kwaliteitseisen. Zodat bijv. VVE's geen zorgen hoeven te maken over veiligheid en hun leden kunnen voorzien van passende laadoplossingen.

Laadpaal thuis

Liever thuis een oplaadpunt voor je elektrische auto? Met de Ecotal Homebox heb je dé thuislader voor het opladen van je auto. Deze thuislader is gebruiksvriendelijk en voorzien van een flexibele laadkabel (tot 11kW) of gladde kabel (tot 22kW) met stekker type 1 of 2 die direct aan uw elektrische auto kan worden aangesloten. De laadpaal thuis is bestemd voor zowel particulier als zakelijk gebruik en je kan verschillende abonnementen afsluiten. Meer weten? Lees dan hier de productsheet van de Homebox.

De diensten van Orange Charging

Bekijk onze oplossingen voor elektrisch laden

Door de keuze tussen een eigen investering of exploitatie van laadpalen, is er altijd passend aanbod.

Laadpaal zonder investering

Orange Charging biedt passende laadvoorzieningen aan in d...

Verkoop en installatie

We bieden een breed assortiment van kwalitatief zeer hoog...

Onderhoud en beheer

De laadpalen die wij plaatsen worden voorzien van een uni...

Laadpaal in de buurt

Orange Charging levert laadoplossingen voor klein- als grootschalig gebruik. Met ruim 300 oplaadpunten voor elektrische auto’s is er altijd wel een laadpaal in de buurt. Ideaal als je even snel wilt opladen zonder dat je zelf een laadpaal thuis nodig hebt. Bekijk een aantal van onze locaties voor een indruk van onze oplaadpunten.

Laadpaal aanvragen

Heb je vragen over onze laadoplossingen en oplaadpunten voor elektrische auto, neem dan direct contact met ons op. Wil je weten wat het kost om een eigen oplaadpaal te installeren, vraag dan een gratis offerte aan. We nemen dan direct met je op en bespreken de mogelijkheden van onze laadpalen.

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

publi

We horen graag van je!

+31 (0)85 105 47 50 info@orangecharging.com Ma t/m vr 8.00-17.00 uur
Contact opnemen