laadpaal-gemeente
  • Home
  • Oplaadpunt elektrische auto

Oplaadpunt elektrische auto

Laadvoorzieningen voor iedere auto

Meer weten over een Oplaadpunt Elektrische Auto? Orange Charging is dé partner voor elektrische oplaadpalen in Nederland. Van zakelijke laadpalen tot grote laadpleinen en snellaadlocaties. Van inventarisatie en installatie tot beheer. Bij ons kan je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

Interesse in een oplaadpunt?

Ontdek de laadoplossingen van Orange Charging, zowel zakelijk als privé.

Assortiment laadpalen

Orange Charging levert een breed assortiment aan laadpalen. We werken met drie verschillende merken.

Ecotap 

Ecotap is één van de marktleiders op het gebied van de productie van laadpalen. Al sinds 2011 zijn zij actief op de markt en staan ze bekend om de hoge kwaliteit laadpalen die ze produceren. Het assortiment dat wij bieden varieert van de Ecotap Homebox (voor thuisgebruik) tot de Ecotap Duo Lader. Laatstgenoemde is uitermate geschikt voor bedrijfsmatig en zakelijk gebruik. Bij deze laadpalen is het mogelijk om twee voertuigen gelijktijdig aan te sluiten en op te laden met een capaciteit van 22kW.

Autel

Autel is opgericht in 2004 en richt zich op de ontwikkeling en verkoop van diagnostische oplossingen voor de auto-industrie. In 2021 is Autel begonnen met de ontwikkeling van laadoplossingen met als doel de duurzame ontwikkeling te verbeteren. Inmiddels is er een indrukwekkend productenaanbod beschikbaar. De producten en oplossingen van Autel bestrijken meer dan 70 landen. Voor de Benelux regio is Orange Charging aangesteld als distributeur.


Kempower

Kempower ontwerpt en produceert betrouwbare en gebruiksvriendelijke DC snellaadoplossingen voor elektrische voertuigen. Hun visie is om 's werelds meest gewilde EV-laadoplossingen te creëren voor iedereen, overal. De productontwikkeling en productie zijn gevestigd in Finland, waarbij het merendeel van de materialen en componenten lokaal betrekken. Ze richten ons op alle gebieden van e-mobiliteit, van elektrische auto's, vrachtwagens en bussen tot machines en maritiem. De modulaire en schaalbare laadsysteem en onze software zijn ontworpen door EV-rijders voor EV-rijders, wat de beste gebruikerservaring biedt aan onze klanten over de hele wereld.

Wil je ons hele assortiment bekijken? Klik dan op onderstaande link. Wil je graag advies over welke laadpaal het beste is voor jouw situatie?

Neem dan contact met ons op en onze experts denken graag met je mee! 

Laden in parkeergarages

Op zoek naar laadvoorzieningen in jouw parkeergarage? Orange Charging ondersteunt bedrijven, gemeentes en VVE's in het plaatsen van wandladers in parkeergarages zodat bewoners of personeel hun elektrische auto kunnen opladen. Wij leveren de laadpalen en verzorgen kosteloos de installatie hiervan. Ook op het gebied van brandveiligheid voldoen de Ecotap laders aan de hoogste kwaliteitseisen. Zodat bijv. VVE's geen zorgen hoeven te maken over veiligheid en hun leden kunnen voorzien van passende laadoplossingen.

Laadpaal thuis

Liever thuis een oplaadpunt voor je elektrische auto? Met de Ecotap Homebox of de Autel Wallbox heb je dé thuislader voor het opladen van je auto. Deze thuislader is gebruiksvriendelijk en voorzien van een flexibele laadkabel (tot 11kW) of gladde kabel (tot 22kW) met stekker type 1 of 2 die direct aan uw elektrische auto kan worden aangesloten. De laadpaal thuis is bestemd voor zowel particulier als zakelijk gebruik en je kan verschillende abonnementen afsluiten. Meer weten? Bekijk hier het volledige laadpaal aanbod en klik op het product voor de technische specificaties.

Laadpaal in de buurt

Orange Charging levert laadoplossingen voor klein- als grootschalig gebruik. Met ruim 300 oplaadpunten voor elektrische auto’s is er altijd wel een laadpaal in de buurt. Ideaal als je even snel wilt opladen zonder dat je zelf een laadpaal thuis nodig hebt. Bekijk een aantal van onze locaties voor een indruk van onze oplaadpunten.

Laadpaal aanvragen

Heb je vragen over onze laadoplossingen en oplaadpunten voor elektrische auto, neem dan direct contact met ons op. Wil je weten wat het kost om een eigen oplaadpaal te installeren, vraag dan een gratis offerte aan. We nemen dan direct met je op en bespreken de mogelijkheden van onze laadpalen.

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

Vd Valk Breda-53-1

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur