laadpaal-gemeente
  • Home
  • Oplaadpunt elektrische auto

Oplaadpunt elektrische auto

Laadvoorzieningen voor iedere auto

Meer weten over een Oplaadpunt Elektrische Auto? Orange Charging is dé partner voor elektrische oplaadpalen in Nederland. Van een enkele laadpaal thuis tot grote laadpleinen en snellaadlocaties. Van inventarisatie en installatie tot beheer. Bij ons kan je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

Interesse in een oplaadpunt?

Ontdek de laadoplossingen van Orange Charging, zowel zakelijk als privé.

Elektrische oplaadpalen van Ecotap

Orange Charging werkt met de laders van Ecotap. Ecotap is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Boxtel, en is één van de marktleiders op gebied van laadoplossingen voor elektrisch vervoer en levert laders in meer dan 20 landen. Omdat Ecotap sinds 2011 actief is met het produceren van laadpalen, is er inmiddels veel ervaring en zijn er specialisten die op elke vraag een antwoord kunnen geven. Daarmee kunnen we jou de beste service voor de laagste kosten aanbieden!

Laden in parkeergarages

Op zoek naar laadvoorzieningen in jouw parkeergarage? Orange Charging ondersteunt bedrijven, gemeentes en VVE's in het plaatsen van wandladers in parkeergarages zodat bewoners of personeel hun elektrische auto kunnen opladen. Wij leveren de laadpalen en verzorgen kosteloos de installatie hiervan. Ook op het gebied van brandveiligheid voldoen de Ecotap laders aan de hoogste kwaliteitseisen. Zodat bijv. VVE's geen zorgen hoeven te maken over veiligheid en hun leden kunnen voorzien van passende laadoplossingen.

Laadpaal thuis

Liever thuis een oplaadpunt voor je elektrische auto? Met de Ecotal Homebox heb je dé thuislader voor het opladen van je auto. Deze thuislader is gebruiksvriendelijk en voorzien van een flexibele laadkabel (tot 11kW) of gladde kabel (tot 22kW) met stekker type 1 of 2 die direct aan uw elektrische auto kan worden aangesloten. De laadpaal thuis is bestemd voor zowel particulier als zakelijk gebruik en je kan verschillende abonnementen afsluiten. Meer weten? Lees dan hier de productsheet van de Homebox.

Laadpaal in de buurt

Orange Charging levert laadoplossingen voor klein- als grootschalig gebruik. Met ruim 300 oplaadpunten voor elektrische auto’s is er altijd wel een laadpaal in de buurt. Ideaal als je even snel wilt opladen zonder dat je zelf een laadpaal thuis nodig hebt. Bekijk een aantal van onze locaties voor een indruk van onze oplaadpunten.

Laadpaal aanvragen

Heb je vragen over onze laadoplossingen en oplaadpunten voor elektrische auto, neem dan direct contact met ons op. Wil je weten wat het kost om een eigen oplaadpaal te installeren, vraag dan een gratis offerte aan. We nemen dan direct met je op en bespreken de mogelijkheden van onze laadpalen.

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

Ecotap Header

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur