Foto-06-min gecomprimeerd 1
 • Home
 • Snellaadlocatie onderhoud

Onderhoud van je snellaadlocatie

We arrange, We connect, We operate

Een snellaadlocatie die Orange Charging heeft geïnstalleerd, heeft af en toe ook het nodige onderhoud nodig. Gelukkig zijn wij er voor je van begin tot eind. Onze laadpalen zijn uitgerust met slimme controllers, waarmee je altijd kunt communiceren met diverse aansturingsplatformen, mocht er onderhoud nodig zijn.

Investeringsvrij
Totaalinstallaties
24/7 bereikbaarheid
Foto-15-3 gecomprimeerd

Een snellaadlocatie op afstand van onderhoud voorzien

Wij werken met de snelladers van Autel en Kempower. Dit zijn slimme en snelle laders die zeer geschikt zijn voor openbare terreinen. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, zodat er altijd wel snelladers bij zitten die geschikt zijn voor jouw locatie. Hoewel deze van topkwaliteit zijn, is het nodig om je snellaadlocatie af en toe van gedegen onderhoud te laten voorzien. Mocht er bijvoorbeeld een storing zijn, zal het platform de laadpaal resetten. Verdere problemen worden ook gemakkelijk op afstand gemonitord, beoordeeld en opgelost. Lukt het op deze manier niet om van de problemen af te komen? Dan maken we gebruik van het servicenetwerk en zal er een locatiebezoek plaatsvinden. De laadstations werken dan weer naar behoren.


Foto-15-3 gecomprimeerd

Hoe snel laadt jouw auto op?

De snelheid waarmee je auto wordt opgeladen op onze snellaadlocaties met Autel en Kempower laadpalen is afhankelijk van meerdere factoren die samen het oplaadproces beïnvloeden:

 • Type voertuig
  Het soort auto is erg belangrijk omdat elk model anders oplaadt. 

 • Specificaties lader
  De specificaties van de laders zijn essentieel omdat de uitvoer van onze laadpalen moet overeenkomen met wat de auto kan hanteren. 

 • Temperatuur
  De temperatuur van de autobatterij is van groot belang. Een batterij op optimale temperatuur kan efficiënte laden dan een koude of te warme batterij.

 • SOC (Stage of Charge)
  De staat van lading van de autobatterij bij aankomst beïnvloedt de laadsnelheid. Batterijen laden sneller op als ze niet volledig leeg of juist vol zijn. 

 • Laadkabel
  Kwaliteit en specificaties van laadkabel kunnen ook een verschil maken in hoe snel je auto wordt opgeladen.

 • Het net
  De beschikbaarheid van energie op het net speelt een rol; de laadstations zijn ontworpen om consistent hoge laadsnelheden te leveren, zelfs tijdens piekuren. 

Voor meer informatie of de productspecificaties van onze laders, kun je onze productsheets downloaden van Ecotap, Autel en Kempower.


Schakel onze hulp in

Van installatie tot laadpaalonderhoud: wij staan voor je klaar. Wil je onze hulp inschakelen? Neem dan contact op met ons bedrijf in Roosendaal door te bellen naar +31 (0)85 105 47 50 of een e-mail te sturen naar info@orangecharging.com. We vertellen je graag meer over het onderhoud van je snellaadlocatie.

Arno van Geldorp Sales Executive | Snellaadspecialist

Heeft u specifieke (technische) vragen of toch liever een locatiebezoek? Een adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. We beantwoorden graag al uw vragen.

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

Marlo Center Snellaadplein Beverwijk-13 gecomprimeerd

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur