Snellaadpaal
  • Home
  • Snellaadlocatie onderhoud

Onderhoud van je snellaadlocatie

We arrange, We connect, We operate

Een snellaadlocatie die Orange Charging heeft geïnstalleerd, heeft af en toe ook het nodige onderhoud nodig. Gelukkig zijn wij er voor je van begin tot eind. Onze laadpalen zijn uitgerust met slimme controllers, waarmee je altijd kunt communiceren met diverse aansturingsplatformen, mocht er onderhoud nodig zijn. Wij werken met het platform van Last Mile Solutions, maar alle platformen volgens het OCPP-protocol zijn compatibel met onze laadpalen.

Investeringsvrij
Totaalinstallaties
24/7 bereikbaarheid
Laadstekker

Een snellaadlocatie op afstand van onderhoud voorzien

Wij werken met de Ecotap-laadpalen. Dit zijn slimme en snelle laders die zeer geschikt zijn voor openbare terreinen. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, zodat er altijd wel snelladers bij zitten die geschikt zijn voor jouw locatie. Hoewel deze van topkwaliteit zijn, is het nodig om je snellaadlocatie af en toe van gedegen onderhoud te laten voorzien. Mocht er bijvoorbeeld een storing zijn, zal het platform de laadpaal resetten. Verdere problemen worden ook gemakkelijk op afstand gemonitord, beoordeeld en opgelost. Lukt het op deze manier niet om van de problemen af te komen? Dan maken we gebruik van het servicenetwerk van Ecotap en zal er een locatiebezoek plaatsvinden. De laadstations werken dan weer naar behoren.

Schakel onze hulp in

Van installatie tot laadpaalonderhoud: wij staan voor je klaar. Wil je onze hulp inschakelen? Neem dan contact op met ons bedrijf in Roosendaal door te bellen naar +31 (0)85 105 47 50 of een e-mail te sturen naar info@orangecharging.com. We vertellen je graag meer over het onderhoud van je snellaadlocatie.

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

didi

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur