Mariaz-3
  • Home
  • Snellaadplein laten installeren

Snellaadplein laten installeren

We arrange, We connect, We operate

Een snellaadlocatie die Orange Charging heeft geïnstalleerd, heeft af en toe ook het nodige onderhoud nodig. Gelukkig zijn wij er voor je van begin tot eind. Onze laadpalen zijn uitgerust met slimme controllers, waarmee je altijd kunt communiceren met diverse aansturingsplatformen, mocht er onderhoud nodig zijn. Wij werken met het platform van ElectraClear, maar alle platformen volgens het OCPP-protocol zijn compatibel met onze laadpalen.

Investeringsvrij
A-Z service
24/7 bereikbaarheid
Foto-15-3 gecomprimeerd

Een snellaadlocatie op afstand van onderhoud voorzien

Wij werken met snelladers van Autel en Kempower. Dit zijn slimme en snelle laders die zeer geschikt zijn voor openbare terreinen. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, zodat er altijd wel snelladers bij zitten die geschikt zijn voor jouw locatie. Hoewel deze van topkwaliteit zijn, is het nodig om je snellaadlocatie af en toe van gedegen onderhoud te laten voorzien. Mocht er bijvoorbeeld een storing zijn, zal het platform de laadpaal resetten. Verdere problemen worden ook gemakkelijk op afstand gemonitord, beoordeeld en opgelost. Lukt het op deze manier niet om van de problemen af te komen? Dan maken we gebruik van het servicenetwerk ven zal er een locatiebezoek plaatsvinden. De laadstations werken dan weer naar behoren.

Bekijk hier het snellaadplein bij Woonlandschap de Leyhoeve in Tilburg.

Foto-14-min gecomprimeerd

Investeringsvrij snellaadplein laten installeren?

Het investeringsvrij installeren van een snellaadplein biedt een unieke kans voor bedrijven om zonder investering te profiteren van moderne laadvoorzieningen. De A-Z service maakt het mogelijk voor locaties om hun klanten de nieuwste snellaadtechnologie aan te bieden, terwijl Orange Charging zorgt voor de laadpalen, de installatie, het onderhoud, de laadpassen en het up-to-date houden van de laders. Dit aanbod wordt exploitatie genoemd. 

Als eigenaar van een bedrijf wil je zoveel mogelijk inspelen op de behoeftes van bezoekers en personeel met elektrische voertuigen.

Schakel onze hulp in

Van installatie tot laadpaalonderhoud: wij staan voor je klaar. Wil je onze hulp inschakelen? Neem dan contact op met ons bedrijf in Roosendaal door te bellen naar +31 (0)85 105 47 50 of een e-mail te sturen naar info@orangecharging.com. We vertellen je graag meer over het onderhoud van je snellaadlocatie.

Arno van Geldorp Sales Executive | Snellaadspecialist

Heeft u specifieke (technische) vragen of toch liever een locatiebezoek? Een adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. We beantwoorden graag al uw vragen.

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

Atik stadion Roosendaal - 4 gecomprimeerd

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur