Contact opnemen
  • 100% geregeld
  • Investeringsvrij
  • Passende laadfaciliteiten

Wij investeren

Geen investering, geen kosten en geen geregel. Klinkt dat niet heerlijk? Orange Charging biedt passende laadvoorzieningen aan in de vorm van exploitatie. Je stelt je parkeerplaats beschikbaar en wij plaatsen de laders kosteloos. Wij gaan samen in gesprek om de meest geschikte locatie te bepalen, verzorgen de energievoorziening, installatie en het onderhoud, en zijn daarnaast 24/7 bereikbaar voor de EV-rijders.

Wat betekent dat voor jou?

Ook jij hebt vast gezien dat er steeds meer elektrische auto’s op de weg rijden. Wij zijn ervan overtuigd dat er steeds meer elektrische auto’s gaan komen. Nagenoeg alle autofabrikanten zetten in op elektrische modellen. Deze auto’s hebben een laadvoorziening nodig om te laden. Wij investeren in een netwerk met laadvoorzieningen en zoeken geschikte locaties om onze laders gratis te plaatsen.

Hoe werkt dat?

Wij werken met de laders van Ecotap. Dit zijn “best-in-class” laders die voldoen aan de hoogste eisen. Deze worden uiteraard voorzien van voldoende energie. Hierin zijn twee mogelijkheden. We sluiten de laders aan op de meterkast van jouw bedrijf (en rekenen de energiekosten met je af) of we vragen een nieuwe aansluiting aan bij de netbeheerder. De kosten van een nieuwe aansluiting (zowel de eenmalige kosten als de maandelijkse kosten) nemen wij voor onze rekening.

 

             Range Charging

Laden op locaties

Onze laders staan bij vakantieparken en golfbanen, maar we exploiteren ook snellaadstations bij afritten van snelwegen of in druk binnenstedelijk gebied. Eigenlijk is niets ons te gek en kunnen we overal met onze laadoplossingen voorzien in de wensen en behoeften.

Elektrisch laden? Wij maken het makkelijk

Hieronder lees je de belangrijkste drijfveren van Orange Charging. Wat maken wij waar, wat ervaren onze klanten en wie zijn wij?

  • Kwalitatief hoogwaardige laders;
  • Breed assortiment;
  • 100% geregeld;
  • Kosteloze installatie;
  • Een uniek design.

Merkvoering

De laders worden standaard uitgevoerd met de merkvoering van Orange Charging maar in overleg kunnen we de laders (zonder meerprijs) ook uitvoeren in de merkvoering van jouw bedrijf.

Samen stellen we een overeenkomst op waarin onze afspraken worden vastgelegd.

Heb je ook interesse in het gratis plaatsen van één of meerdere oplaadpunten? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

header

We horen graag van je!

+31 (0)85 105 47 50 info@orangecharging.com Ma t/m vr 8.00-17.00 uur
Contact opnemen