pexels-pixabay-257736.jpg

Onderhoud en beheer

24/7 bereikbaarheid

De laadpalen die wij plaatsen worden voorzien van een uniek identificatienummer en een telefoonnummer dat 24/7 bereikbaar is. Als er een storing optreedt is het mogelijk om een laadpaal binnen het platform te resetten.

Diverse aansturingsplatformen.

Alle laadpalen van Orange Charging zijn uitgerust met een slimme controller waardoor volgens standaard protocollen communicatie met diverse aansturingsplatformen mogelijk is. Orange Charging werk met het platform van Last Mile Solutions, maar de laadpalen zijn compatibel met ieder platform dat werkt volgens het standaard OCPP-protocol.

Gebruiksvriendelijk beheerssysteem.

Met het LMS aansturingsplatform kunnen laadpalen eenvoudig worden beheerd. Dit gebruiksvriendelijk beheersysteem geeft inzicht in de laadsessies, de laadvolumes en het is mogelijk om diverse prijzen in te stellen. Binnen het platform wordt ook al het betalingsverkeer op een betrouwbare manier afgewikkeld waarbij alle gangbare laadpassen worden geaccepteerd.

24/7 bereikbaarheid

De laadpalen die wij plaatsen worden voorzien van een uniek identificatienummer en een telefoonnummer dat 24/7 bereikbaar is. Als er een storing optreedt is het mogelijk om een laadpaal binnen het platform te resetten. Problemen worden op afstand gemonitord, beoordeeld en opgelost. Mocht het nodig zijn om een locatie te bezoeken maakt Orange Charging gebruik van het uitgebreide servicenetwerk van Ecotap.

Meer weten?

Wil je meer weten over ons onderhoud en beheer of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op en wij staan je graag te woord.

Neem contact met ons op

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

We horen graag van je!

+31 (0)85 105 47 50 info@orangecharging.com Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:30