Transferium

Gemeenten

Voor elke ruimte een passende oplossing.

De Ecotap laadpalen die wij aanbieden zijn zeer geschikt voor plaatsing in de openbare ruimte. Voor ieder vraagstuk hebben wij een oplossing.

Vandalisme bestendig
Rechtstreekse aansluiting
100% Groene stroom
Nette uitstraling

Laden in openbare ruimtes.

De Ecotap laadpalen die door Orange Charging worden aangeboden zijn zeer geschikt voor plaatsing in de openbare ruimte. Onze laadpalen zijn vandalismebestendig en binnen de laders is ruimte voor een rechtstreekse aansluiting van de netbeheerder. Hierdoor hoeft geen afzonderlijke elektriciteitskast te worden geplaatst.

Voor het aanvragen van deze laadpalen bij uw gemeente, kunt u onze verschillende gemeente pagina's raadplegen. 

 

Laadpaal aanvragen per gemeente

Transferium

Gemeenten

Gemeenten zien het aantal inwoners die de beschikking hebben over een elektrische auto (EV) de laatste tijd enorm toenemen. Met de klimaatdoelen voor ogen zal het aantal EV rijders de komende periode nog verder door gaan stijgen, niet alleen zakelijk maar ook voor privé gebruik. Dit vraagt om een goed beleid met een strategische visie. Niet elke berijder van een EV heeft de beschikking over een laadplek op eigen terrein. Voor deze berijders zullen op strategische plekken openbare laadfaciliteiten moeten worden geplaatst. Hierbij dient o.a. rekening te worden gehouden met de concentratie van EV rijders in een bepaald gedeelte van de Gemeente, de parkeerdruk, de behoefte aan DC (snel) laden en de toekomstverwachting qua laadbehoefte.

Ook het creëren van zogenoemde laadpleinen bij sportaccommodaties, openbare parkeerplaatsen en gemeentelijke parkeergarages kunnen een enorme bijdrage leveren aan de vraag naar laadbehoefte bij inwoners van de Gemeente en de bezoekers. Orange Charging is de partij die een Gemeente kan adviseren, ondersteunen en, indien gewenst, de investeringen kan dragen en de volledige exploitatie voor haar rekening kan nemen.

 

Informeer naar de mogelijkheden.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden op uw locatie. Een vrijblijvend adviesgesprek inplannen kan ook. Wij denken graag met u mee!

transferiumshertogenbosch-9(1)

Onze sectoren en expertises.

In andere sectoren zijn we ook actief om de aanvraag van laadpalen soepel en efficiënt te laten verlopen.

We plaatsen zakelijke kosteloze laadpalen in de volgende segmenten:

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

Laadpaal-zonder-investering

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur