CP Zandvoort-19 gecomprimeerd
  • Home
  • Een laadpaal in openbare ruimtes

Een laadpaal in openbare ruimtes

We arrange, We connect, We operate

Een laadpaal is tegenwoordig onmisbaar in openbare ruimtes, zoals op de parkeerplaatsen van ziekenhuizen, bedrijventerreinen en horecagelegenheden. De vraag naar betrouwbare laadvoorzieningen wordt namelijk steeds groter en als ondernemer wil je je gasten, bezoekers en medewerkers natuurlijk graag voorzien in alles wat ze behoeven. Orange Charging helpt je hierbij.

Exploitatie
Beste kwaliteit laders
24/7 bereikbaarheid
100% groene stroom
Foto-2 gecomprimeerd goed

Exploiteer een laadpaal bij geschikte openbare ruimtes

Wanneer je interesse hebt om een laadpaal te laten plaatsen bij openbare ruimtes, doe je dit middels exploitatie. Samen kijken we naar de locatie en of deze geschikt is om te gebruiken als laadstation voor elektrische auto’s. Is dit het geval? Dan gaan we geheel kosteloos de Ecotap, Autel of Kempower laadpaal plaatsen; slimme apparaten die allerlei EV-rijders in hun laadbehoefte voorzien. De laders hebben een rechtstreekse aansluiting van de netbeheerder, waardoor er geen afzonderlijke elektriciteitskast nodig is. Verder is de laadpaal vandalisme- en brandbestendig en daarom ideaal te plaatsen in openbare ruimtes.

Laat laadpalen door ons plaatsen

Wij helpen je van begin tot eind wanneer je interesse hebt in de installatie van laadpalen. Je hebt dus geen omkijken naar allerlei gedoe en ongewenste verrassingen. Maak dus met een gerust gevoel gebruik van onze diensten. Bespreek de mogelijkheden door te bellen met een van onze professionals in Roosendaal via +31 (0)85 105 47 50. Daarnaast is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@orangecharging.com.

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

CP Zandvoort-30 gecomprimeerd

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur