Vd Valk Breda-33 gecomprimeerd
  • Home
  • Brandveilige laadpalen

Snellaadpaal

We arrange, We connect, We operate

Brandveilige laadpalen helpen mee aan een veilige leefomgeving. Wanneer je overstapt op elektrisch rijden, moet je geen twijfel hebben over je veiligheid. Kies er daarom voor om brandveilige laadpalen van Ecotap te laten installeren, die we tevens regelmatig van onderhoud voorzien. Zo weet je zeker dat je veilig laadt en rijdt.

Kosteloze laadpalen
Passende laadpalen op iedere locatie
24/7 bereikbaarheid
Parkeergarage s Hertogenbosch -16 gecomprimeerd

Brandveilige laadpalen door ons laten installeren

Het laten installeren van brandveilige laadpalen, doe je het best via Orange Charging in Roosendaal. Wij plaatsen namelijk Ecotap, Autel en Kempower die eigenschappen hebben om de (brand)veiligheid te waarborgen, zoals:

  1. De interne temperatuurmeting door middel van sensoren zal direct alles afschakelen bij een brand. Aardlekschakelaars en interne hoofdzekeringen zullen ook worden geactiveerd.

  2. De laadstations zullen automatisch worden ontkoppeld van aangesloten voertuigen als er een temperatuur hoger dan 70 graden ontstaat. Ook worden ze vrij van spanning gemaakt.

  3. De laadpalen zijn volledig uit staal vervaardigd, waardoor de elektrische voorzieningen bij een aanrijding beschermd blijven.

    Download hier 
Parkeergarage s Hertogenbosch -19-min gecomprimeerd

Ondergrondse parkeergarages

Het is een veelbesproken onderwerp geweest: de waarborging van brandveiligheid bij laadpalen in ondergrondse parkeergarages. Er zijn daarom allerlei regels en eisen wanneer je kiest voor een ondergrondse laadpaalinstallatie. Wij hechten hier, samen met Ecotap, Autel en Kempower veel waarde aan. Wanneer je door ons team brandveilige laadpalen gaat laten installeren, zorgen we ervoor dat deze ook regelmatig van onderhoud worden voorzien. Mocht je dus een keer twijfels hebben of denken dat er een storing in de laadpaal zit, kies dan direct voor onderhoud van je snellaadlocatie. Samen zorgen we voor een veilige leefomgeving!

werkwijze exploitatie

Exploitatie.

Orange Charging biedt passende laadvoorzieningen aan in de vorm van exploitatie. Geen investering, geen kosten en geen geregel. Jij stelt je parkeerterrein beschikbaar en wij plaatsen kosteloos de laadpaal. Zo simpel kan het zijn. Of je nu een laadpalen wil exploiteren voor een bedrijf, zorginstelling, gemeente, vakantiepark, hotel of VvE, Orange Charging regelt alles voor je. Van planning tot realisatie en onderhoud; dit is onze business. Waar wíj naar kijken, is de ‘laadpotentie’ van een locatie. Om ervoor te zorgen dat wij onze investering terug kunnen verdienen, is het van belang dat er een minimaal laadvolume wordt gehaald. Gelukkig hebben we er in de meeste gevallen wel vertrouwen in en kunnen we de laders plaatsen zonder enige kosten! Win-Win.

Vraag hier een gratis laadpalen check aan.

Maak een investeringsvrije keuze

Kies ervoor om brandveilige laadpalen door ons te laten installeren en onderhoud te laten doen, geheel kosteloos!

Ben je benieuwd hoe we de exploitatie vervaardigen en rendabel maken? Neem dan contact op met ons bedrijf door te bellen naar +31 (0)85 105 47 50 of een e-mail te sturen naar info@orangecharging.com.

Wij staan voor je klaar.

Wat mag je van ons verwachten?

USP oc

Je wilt jouw medewerkers, klanten of gasten toch ook voorzien in een verantwoorde en schone manier van rijden? Neem gerust contact met ons op en kom alles te weten over het exploiteren van een laadpaal.

Voordelen van exploitatie laadpalen op een rij.

✅ Gemak & service voor bezoekers en personeel met elektrische voertuigen.
✅ Makkelijk bijdrage aan duurzaamheid; verminderde Co2 uitstoot.
✅ Laadpalen worden gratis geplaatst en onderhouden door Orange Charging.
✅ Kostenbesparing op brandstof, onderhoud en wegenbelasting.
✅ Extra inkomstenbron: Als locatiehouder van de parkeervakken kun je ervoor kiezen om de laadpalen als betaalde dienst aan te bieden, wat een nieuwe inkomstenbron kan zijn.
✅ Het hebben van laadpalen kan de zichtbaarheid van een bedrijf als duurzame en maatschappelijk verantwoorde organisatie versterken.
✅ Als bedrijf heb je geen kosten, waardoor je kunt blijven richten op primaire investeringen en andere uitgaven. 
✅ Geen technische kennis nodig; onze experts adviseren de meest geschikte laadpalen voor iedere locatie. 

De voordelen van Orange Charging voor je op een rijtje:

✅ Een gepersonaliseerd laadpaaldesign voor jouw bedrijf, een echte eyecatcher!
✅ Snelle levering, onze laders zijn uit voorraad leverbaar.
✅ Wij regelen het hele proces van A tot Z.
✅ Samenwerking met gecertificeerde installatiebedrijven.
✅ Hoogwaardige kwaliteit laadpalen van Ecotap, Autel en Kempower.
✅ Onze helpdesk is 24/7 bereikbaar voor vragen en eventuele storingen aan de lader.
✅ Persoonlijk online platform met verrekeningen van laadtransacties en laadtarieven in één oogopslag.
✅ Software altijd up-to-date.

Eveline Hartman Sales Support | Laadpaal Specialist

Heb je (technische) vragen of liever een locatie bezoek? Een adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. We beantwoorden graag al je vragen.

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

Foto-11 gecomprimeerd

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur