CP Zandvoort-19 gecomprimeerd goed
  • Home
  • Brandveilige laadpalen

Snellaadpaal

We arrange, We connect, We operate

Brandveilige laadpalen helpen mee aan een veilige leefomgeving. Wanneer je overstapt op elektrisch rijden, moet je geen twijfel hebben over je veiligheid. Kies er daarom voor om brandveilige laadpalen van Ecotap te laten installeren, die we tevens regelmatig van onderhoud voorzien. Zo weet je zeker dat je veilig laadt en rijdt.

Kosteloze laadpalen
Hoogwaardige service
24/7 bereikbaarheid
Parkeergarage s Hertogenbosch -16 gecomprimeerd

Brandveilige laadpalen door ons laten installeren

Het laten installeren van brandveilige laadpalen, doe je het best via Orange Charging in Roosendaal. Wij plaatsen namelijk Ecotap, Autel en Kempower die eigenschappen hebben om de (brand)veiligheid te waarborgen, zoals:

  1. De interne temperatuurmeting door middel van sensoren zal direct alles afschakelen bij een brand. Aardlekschakelaars en interne hoofdzekeringen zullen ook worden geactiveerd.

  2. De laadstations zullen automatisch worden ontkoppeld van aangesloten voertuigen als er een temperatuur hoger dan 70 graden ontstaat. Ook worden ze vrij van spanning gemaakt.

  3. De laadpalen zijn volledig uit staal vervaardigd, waardoor de elektrische voorzieningen bij een aanrijding beschermd blijven.
Snellaadpaal

Ondergrondse parkeergarages

Het is een veelbesproken onderwerp geweest: de waarborging van brandveiligheid bij laadpalen in ondergrondse parkeergarages. Er zijn daarom allerlei regels en eisen wanneer je kiest voor een ondergrondse laadpaalinstallatie. Wij hechten hier, samen met Ecotap, Autel en Kempower veel waarde aan. Wanneer je door ons team brandveilige laadpalen gaat laten installeren, zorgen we ervoor dat deze ook regelmatig van onderhoud worden voorzien. Mocht je dus een keer twijfels hebben of denken dat er een storing in de laadpaal zit, kies dan direct voor onderhoud van je snellaadlocatie. Samen zorgen we voor een veilige leefomgeving!

Maak een investeringsvrije keuze

Kies ervoor om brandveilige laadpalen door ons te laten installeren en onderhoud te laten doen, geheel kosteloos!

Ben je benieuwd hoe we de exploitatie vervaardigen en rendabel maken? Neem dan contact op met ons bedrijf door te bellen naar +31 (0)85 105 47 50 of een e-mail te sturen naar info@orangecharging.com.

Wij staan voor je klaar.

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

Foto-11 gecomprimeerd

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur