Laadpaal + MINI Electric 2 gecomprimeerd
  • Home
  • Openbare laadpalen

Openbare laadpalen

We arrange, We connect, We operate

Je kiest bij ons voor openbare laadpalen zonder daar een investering voor te doen. We verzorgen bovendien alles van begin tot eind. Denk dan aan de installatie van openbare laadpleinen, maar ook aan onderhoud en 24/7 service. We gaan graag met je in gesprek over een geschikte locatie en regelen daarna alles voor je.

Investeringsvrij
Totaalinstallaties
24/7 bereikbaarheid
Atik stadion Roosendaal - 4 gecomprimeerd

Maak gebruik van openbare laadpalen van topkwaliteit

Wij werken met laadpalen van het merk Ecotap, Autel en Kempower. Je kunt hiermee snel en verantwoord je elektrische auto opladen. Voor automobilisten die onderweg zijn, zijn deze laadpalen op openbare locaties dus zeker hetgeen waar ze naar op zoek zijn. Ben je bang dat de laadpalen een doelwit zijn voor vandalisme? Maak je geen zorgen, want ze zijn vandalisme- en brandbestendig en dus perfect te plaatsen op openbare plekken.

Snellaadpaal gecomprimeerd

Onderhoud en beheer van openbare laadpleinen

Het aantal EV-rijders zal voor zowel zakelijke- als privédoeleinden de komende tijd alleen nog stijgen in verband met de klimaatdoelen. Het is daarom verstandig om door het hele land openbare laadpleinen te laten plaatsen door ons bedrijf dat ook onderhoud uitvoert. Openbare laadpalen worden nu eenmaal veel gebruikt en daarom is het belangrijk om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren op deze laadpleinen. De laadstations zijn voorzien van een uniek identificatienummer en een telefoonnummer dat 24/7 bereikbaar is. Mocht er dus een probleem zijn, staan we altijd voor je klaar.

Stel ons gerust je vragen

Heb je een vraag over hoe Orange Charging uit Roosendaal de installatie of het onderhoud van openbare laadpleinen uitvoert? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit doe je door te bellen naar +31 (0)85 105 47 50 of een e-mail te sturen naar info@orangecharging.com. We zorgen er samen voor dat er een laadplein komt waar nog jarenlang van genoten wordt.

20211122-175A8928 gecomprimeerd

Onze sectoren en expertises.

In andere sectoren zijn we ook actief om de aanvraag van laadpalen soepel en efficiënt te laten verlopen.

We plaatsen zakelijke kosteloze laadpalen in de volgende segmenten:

Eveline Hartman Sales Support | Laadpaal Specialist

Heb je (technische) vragen of liever een locatie bezoek? Een adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. We beantwoorden graag al je vragen.

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

CP Zandvoort-30 gecomprimeerd

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur