Contact opnemen
  • Investeringsvrij
  • Totaalinstallaties
  • 24/7 bereikbaarheid

 

publi-Aug-26-2022-06-36-38-35-AM

Maak gebruik van openbare laadpalen van topkwaliteit

Wij werken met laadpalen van het merk Ecotap. Je kunt hiermee snel en verantwoord je elektrische auto opladen. Voor automobilisten die onderweg zijn, zijn deze laadpalen op openbare locaties dus zeker hetgeen waar ze naar op zoek zijn. Ben je bang dat de laadpalen een doelwit zijn voor vandalisme? Maak je geen zorgen, want ze zijn vandalisme- en brandbestendig en dus perfect te plaatsen op openbare plekken.

Onderhoud en beheer van openbare laadpleinen

Het aantal EV-rijders zal voor zowel zakelijke- als privédoeleinden de komende tijd alleen nog stijgen in verband met de klimaatdoelen. Het is daarom verstandig om door het hele land openbare laadpleinen te laten plaatsen door ons bedrijf dat ook onderhoud uitvoert. Openbare laadpalen worden nu eenmaal veel gebruikt en daarom is het belangrijk om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren op deze laadpleinen. De laadstations zijn voorzien van een uniek identificatienummer en een telefoonnummer dat 24/7 bereikbaar is. Mocht er dus een probleem zijn, staan we altijd voor je klaar.

cpzandvoort-13-min

Stel ons gerust je vragen

Heb je een vraag over hoe Orange Charging uit Roosendaal de installatie of het onderhoud van openbare laadpleinen uitvoert? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit doe je door te bellen naar +31 (0)85 105 47 50 of een e-mail te sturen naar info@orangecharging.com. We zorgen er samen voor dat er een laadplein komt waar nog jarenlang van genoten wordt.

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

header

We horen graag van je!

+31 (0)85 105 47 50 info@orangecharging.com Ma t/m vr 8.00-17.00 uur
Contact opnemen